Start Forum Sprzęt Sieci komputerowe LG Electronics rozwija Netcast Entertainment Access

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Firma LG Electronic nawiązała współpracę z nowymi partnerami w zakresie obsługi systemu NetCast Entertainment Access. Wprowadzone rozwiązania to między innymi dostęp do programów Skype, Picasa, portalu AccuWeather oraz nowej wersji Yahoo!
      Widgets.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135607

ciekawe które będą dostępne w Polsce. Filmy i Pandora napewno nie ze wzgledu na ograniczenia licencyjne. Pewnie tylko Skype i YouTube. 90% opisanych widgetów sa jedynie na rynek USA. Jak dla mnie to w Polsce Samsung jest liderem internetu w telewizorze oferując juz 5 widgetów zupełnie po polsku z czego 3 opracowane w Polsce wspólnie z Agorą.

• Anonymous
      Guest

LG w odpowiedzi na działania Sama pewnie roszerzy swoję ofertę…

• Anonymous
      Guest

LG w chwili obecnej rządzi na rynku, mają coraz fajniejszy sprzęt.

• Anonymous
      Guest

Wszystko się zgadza oprócz najważniejszego – BRAK KART SIECIOWYCH DO NETCAST w TV LG oferujących tą usługę.
      Tych kart nie ma w całej Polsce a firma LG zapobiegliwie (chodzi o zysk ze sprzedażny tych kart) zaznacza w instrukcji, że tylko ich karty pasują do telewizorów LG.
      A cóż takiego szczególnego wyróżnia te ich karty sieciowe spośród innych marek ? , chyba nie rozmiar wtyku bo jeżeli idzie o protokół DRAFT-N to on jest oferowany już kartach bezprzewodowych USB wielu innych producentów i to w umiarkowanej cenie od 70 do 150 zł.

• Anonymous
      Guest

Od 2 tygodni mam LED LG 5500, dokupiłem kartę sieciową LG pod USB /119 zł/ i wszystko jest OK. Działa LAN /DLNA/ oraz NetScat. Nie ma niestety usługi Skype
      🙄
      Piotr

Viewing 5 reply threads
Reply To: LG Electronics rozwija Netcast Entertainment Access
Your information: