Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Koniec promocji darmowego numeru w Play Fresh
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest2 lutego 2010 at 17:44Liczba postów: 141098ulala… jak tak dalej będzie to spłacam mixa i uciekam bo widze że się w tej sieci robi nieciekawie – zasięg w budynkach nadal nieciekawy – jakość też momentami tragiczna – często połączenie nie udane… i teraz jeszcze co chwile wyłączanie promocji… powiem tak – ktoś WSZEDŁ do Playa i zmienił jego politykę – było TANIO I DOBRZE – teraz jest ŚREDNIO…
-
Anonymous
Guest2 lutego 2010 at 17:57Liczba postów: 141098Ja mam tylko nadzieję, że nie zlikwidują 2 minuty odebrane to 1 otrzymana. Dzięki temu Play jest dla mnie super bo odbieram bardzo dużo długich połączeń. Jak to zlikwidują to oferta będzie dla mnie słaba. Wtedy chyba pozostanie mi mBank mobile.
Skoro jedno zlikwidowali to może dadzą w końcu mniejsze pakiety internetowe.
-
Anonymous
Guest2 lutego 2010 at 19:11Liczba postów: 141098Pełne "zadowolenie" klientów PF gwarantowane. Ciekaw mnie powód tak nagłego ucięcia promocji. Przecież mogła trwać spokojnie do końca lutego, a termin kiedy aktywuję numer (czy 2.02. o godz21.59 czy np. 25.02) to wybór klienta. W końcu terminem jest KONIEC danego miesiąca, a nie 30 dni. Paru Klientów się wkurzy. I dobrze. Opierd..nty P4 się należą za brak profesjonalizmu. I jak tu się dziwić,że BOK też fatalnie pracuje.
-
Anonymous
Guest2 lutego 2010 at 19:25Liczba postów: 141098Też to sobie tłumaczę roamingiem w Plus. Być może wprowadzą zmodyfikowaną usługę na swoich nadajnikach jak net czy telefon Domowy, ale wtedy siłą rzeczy będzie ograniczona. Lepsze to jednak niż nic. Niemniej free numer poza zasięgiem P4 powinien schodzić z pakietu Play+stacjonarne za 5gr, a nie z konta głównego za 29 groszy.
-
Anonymous
Guest2 lutego 2010 at 20:07Liczba postów: 141098Wtedy oni sami niech sobie korzystają z takiej promocji zresztą to mija się z celem, bo jak niby miało by to wyglądać ? ja jestem w zasięgu Play a osoba do której dzwonie nie i na odwrót bezsensu. Play się zbłaźnił i znowu stracił w oczach, coraz to gorzej u nich i chyba trzeba się katapultować póki jeszcze uderzenia nie ma.
-
Anonymous
Guest2 lutego 2010 at 21:41Liczba postów: 141098stabilnosc prepaidów 3w wynika wlasnie z utrzymania dotychczasowych klientów.taką polityką play nie pokazuje nic dobrego.szkoda.w starych mixach(mini /mega) zabrali wsio-został cennik.dobrze ze w w starej mixturze(z jeszcze 39) nic nie zmienią;-)(obym nie zapeszył)pakiet 50min p4 i stacjo/100sms za5 pln(max 3 pakiety na 30dni) to dobra opcja jak sie wygaduje stałą liczbę minut.mix powinien dawac pewną stabilnosc-w koncu jest sie abonentem..z uzytkownikami mozna zrobic wszystko;-)nie lepiej za 10pln/mies ww wszystkich abo i wszystkich mixach(wszystkich podkreslam) 1min za1grosz z limitem do 500min miesiecznie??
-
Anonymous
Guest3 lutego 2010 at 12:29Liczba postów: 141098 -
Anonymous
Guest3 lutego 2010 at 12:59Liczba postów: 141098 -
Anonymous
Guest3 lutego 2010 at 16:57Liczba postów: 141098 -
Anonymous
Guest3 lutego 2010 at 17:33Liczba postów: 141098znawca, nie taki z ciebie znawca. Oferta darmowych numerów jest w pełni darmowa w ramach darmowych duostarterów Tak Taka z taryfą NTT.
Obcięli niedawno bonusy smsów, w ostatniej chwili wycofali darmowy numer, choć ok. 2 tygodnie temu promocję przedłużyli. Tak rzeczywiście nie postępuje poważna firma.
-
Anonymous
Guest4 lutego 2010 at 10:36Liczba postów: 141098może problem z darmowym numerem był problemem
technicznym i stąd to nagłe zniknięcie. analizowałem
bilingi i darmowy numer ściągał mi kasę po normalnej
stawce (miałem jednocześnie pakiet). reklamowałem, ale
sprawa nie znalazła finału – czasami numer był
traktowany jako darmowy, czasami jako pełnopłatny
(nawet w ciągu krótko po sobie następujących rozmów).
lepiej, by pozostały pakiety i darmowe smsy po
doładowaniu i wówczas darmowy numer jest zbędny. w
abo ery jest taka usługa – 200 minut/miesiąc do wybranej
osoby i kosztuje 5 zł. wolę jednak pakiety, bo są do
wszystkich i nigdy jeszcze nie wygadałem więcej niż 100
minut.
-
Anonymous
Guest4 lutego 2010 at 20:22Liczba postów: 141098@anna. Widzisz. Tutaj wszyscy narzekają, ale nikt nie korzysta z darmowego numeru W Play Fresh ;).
Niestety ja akurat w tym miesiącu także nie włączałem, gdyż w poprzednim doładowałem za 90zł i teraz nie potrzebuje więcej środków na kocie. Z tego co się orientuje to jeżeli ktoś aktywował numer przez 21.50 2. lutego a teraz doładuje lub już doładował usługa będzie działała do końca miesiąca.
-
Anonymous
Guest5 lutego 2010 at 12:01Liczba postów: 141098@anna, można dzwonić za darmo, o ile zamówiłaś tę usługę od 1 lutego do godz.22.00 2 lutego, bo numer jest ważny do końca miesiąca kalendarzowego. W przeciwnym razie- straciłaś szansę. @znawca- duostartery w Tak Taku dają na dzień dzisiejszy jedyną możliwość w pełni darmowych połączeń między dwoma numerami. @Lucek, pisałem o tym w innym wątku- żeby korzystać z usług ( w sensie "dzwonić") prepaid trzeba mieć konto aktywne na połączenia wychodzące. I to jest zasada obowiązująca we wszystkich ofertach na kartę: nie ważne, czy korzystasz z opcji płatnych, czy z opcji darmowych. Za darmo można zamówić 3h dziennie z wybranym numerem w Heyah Pakietowej- przy doładowaniu kwotą 30zł. A tak- 5,90/mc za Wybrany Numer w Heyah czy 10zł/mc za numer w Plusie to są opcje płatne.
-
Anonymous
Guest7 lutego 2010 at 13:39Liczba postów: 141098Ja juz tak naprawde wiem o co chodzi…
zobaczcie sami jaki to kod i jak go wpisywac ( znalezione w sieci)
-
Anonymous
Guest9 lutego 2010 at 10:36Liczba postów: 141098na innych portalach pojawił się już link jak to dokładnie zrobić … http://www.youtube.com/watch?v=8_GFn5jwvjM …pełna jasność
-
Anonymous
Guest9 lutego 2010 at 19:29Liczba postów: 141098Jest officialne info odnośnie gadania za friko w playu !!!! http://blogplay.pl/2010/02/za-darmo-do-wszystkich-
w-play/
-
AuthorPosts