Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Komunikat Prasowy PLAY Nowe Taryfy Biznes
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat temu przez
sebi997.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikOd 03.03 br w ofercie biznesowej PLAY dla Firm – ofercie dla średnich i małych firm – rozmowy za 0 gr/min, w Stanie Darmowym – bezpłatne, nielimitowane rozmowy w sieci Play i ze stacjonarnymi, przeniesienie numeru trwa tylko jeden dzień, a multimedialne telefony dla biznesu są już za 1 zł.
-
Anonimowy
GośćFajnie gdyby tak zasięg poprawili i mobilny internet w całym Kraju mieli…może wtedy bym sie zastanowił bo cenowo jest całkiem ok:)
-
Anonimowy
GośćPrzepraszam, że musiałem wrzucać ten komunikat we fragmentach, ale przebywam ostanie tygodnie w szpitalu i pracuję na połączeniu GPRS/HSDPA i to Play. Tak nawiasem to do dziś mogłem pochwalić internet czwartego operatora:) Ale dziś przy wrzucaniu większego pakietu danych, po prostu zrywa mi połączenie i cała praca idzie do luftu zamiast na serwer. Pozdrawiam Andrzej
-
Anonimowy
Gośćludki to rewolucja, a wy nic nie piejecie. jak dodadzą nr stacjn. do prepida to będzie masakra dla W3. no iamen.
-
Anonimowy
GośćCzy ja wiem czy rewolucja. Jak dla mnie przeciętna promocja oferują właściwie tylko połączenia głosowe. Z internetem ciężko wykupując pakiety. Bo zasięg bardzo ograniczony a dla handlowców net bardzo ważny. A poza pakietami 12gr/100kB. Wracając do gadek inni jak Era oferują rozmowy po sieci w cenie 1gr więc pikuś. Tylko że mają solidny zasięg.
-
sebi997
Uczestnikco do netu bedzie mozna kupic pakiety online zasieg na nadjnikach plusa a wiec tez jest ok jutro beda regulaminy i wtedy bedzie mozna piac na razie wyglada to bardzo dobrze
-
Anonimowy
GośćCzy ktoś się orientuje czy jest możliwośc w abonamentach pleya wykupic pakiety internetowe jak we freszu oczywiście na ich zasięgu,bo po plusie to drogo będzie.
-
Anonimowy
GośćKan, skoro tylko w szpitalu masz problem to może to klatka faradaya. Ja w pracy mam anteny na dachu 3pietrowego budynku a na parterze nie da się nic wysłać .
-
Anonimowy
Gośćstahoo, play zwyczajnie się nastawił na prepaid, w biznesie działają tylko chyba po to żeby być. Nie oszukujmy się, Orange w tym segmencie nie dogonią, reszty z W3 chyba też nie. Przynajmniej po wprowadzeniu nowych taryf.
-
sebi997
UczestnikPo roku korzystania z oferty biznes sim moge smialo stwierdzic ze nie ma lepszej na rynku
-
-
AutorWpisy