Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Komunikat Prasowy PLAY Nowe Taryfy Biznes
-
AuthorPosts
-
-
Od 03.03 br w ofercie biznesowej PLAY dla Firm – ofercie dla średnich i małych firm – rozmowy za 0 gr/min, w Stanie Darmowym – bezpłatne, nielimitowane rozmowy w sieci Play i ze stacjonarnymi, przeniesienie numeru trwa tylko jeden dzień, a multimedialne telefony dla biznesu są już za 1 zł.
-
Anonymous
Guest2 marca 2010 at 14:49Liczba postów: 135689Przepraszam, że musiałem wrzucać ten komunikat we fragmentach, ale przebywam ostanie tygodnie w szpitalu i pracuję na połączeniu GPRS/HSDPA i to Play. Tak nawiasem to do dziś mogłem pochwalić internet czwartego operatora:) Ale dziś przy wrzucaniu większego pakietu danych, po prostu zrywa mi połączenie i cała praca idzie do luftu zamiast na serwer. Pozdrawiam Andrzej
-
Anonymous
Guest2 marca 2010 at 19:57Liczba postów: 135689Czy ja wiem czy rewolucja. Jak dla mnie przeciętna promocja oferują właściwie tylko połączenia głosowe. Z internetem ciężko wykupując pakiety. Bo zasięg bardzo ograniczony a dla handlowców net bardzo ważny. A poza pakietami 12gr/100kB. Wracając do gadek inni jak Era oferują rozmowy po sieci w cenie 1gr więc pikuś. Tylko że mają solidny zasięg.
-
-
AuthorPosts