Start Forum Rynek Handel w sieci i dystrybucja Komputronik wprowadził Usługę Paczkomaty 24/7

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Komputronik.pl wprowadził możliwość odbioru przesyłek w ramach usługi Paczkomaty 24/7 firmy InPost. Dzięki temu klienci Komputronik.pl będą mogli odbierać zamówione produkty w sieci automatów ulicznych przez 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Dodatkowo system wysyła powiadomienia o doręczeniu przesyłki za pośrednictwem wiadomości e-mail i SMS.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138392

Może i jednym z trzech partnerów projektu01, ale na pewno nie jedynm z pierwszych, bo usługa działa już od jakiegoś czasu

• Anonimowy
      Gość

fakt, usługa już trochę działała nim partnerzy się dołączyli – pierw była intymna teraz komputronik jeszcze został merlin, a sporo sklepów było przed nimi 🙂 , ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo dzięki temu przedłużyli testowanie za free aż o miesiąc więc chyba można się cieszyć z tej wtopy 😀

• Anonimowy
      Gość

wtopa? czy ja wiem – trochę się można było powkurzać na partnerów, ale z drugiej strony jak mieli jakiegoś bubla wypuścić to już wolałem poczekać i mieć porządnie dopracowaną usługę

• Anonimowy
      Gość

Dokładnie, warto było poczekać. A przez to opóźnienie testy się przedłużają do końca września, więc dla nas to nawet lepiej!

• Anonimowy
      Gość

paczkomaty to super sprawa polecam wszystkim 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Komputronik wprowadził Usługę Paczkomaty 24/7
Twoje informacje: