Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Karta Kredytowa Polbank-Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Karta Kredytowa Polbank-Era: zwrot 1 % poniesionych wydatków, specjalnie dla klientów sieci Era. Polska Telefonia Cyfrowa i Polbank EFG oferują od dzisiaj nowy produkt – Kartę Kredytową Polbank-Era, dedykowaną abonentom i użytkownikom sieci Era.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139496

Mam po 8 latach w Erze takie doświadczenia w obsłudze konta TAK TAK i Abonamentu, że jak pomyślę, że moją kartę kredytową mieliby obsługiwać ci sami tzw. konsultancie to AŻ MI SIĘ WŁOS NA GŁOWIE JEŻY…..

• Anonimowy
      Gość

Przecież to nie konsultanci Ery będą obsługiwac bankową kartę kredytową 🙂 Pomysł w Polsce nowatorski , praktycznie darmowe koszty, spore możliwości – dla mnie ciekawy news

• Anonimowy
      Gość

dokladnie, za karte odpowiada bank i Ty a nie operator:), karta jest niezla. Akurat myslalem o drugim koncie wiec moze sie skusze. Zreszta ubezpiecznie na zycie gratis wlasciwie, do tego karta praktycznei za darmo bo 36 operacji bez problemu wykonam nawet w kwartal:)

• Anonimowy
      Gość

Karty kredytowe bardzo dobre – wiem bo mam – kontakt telefoniczny z Polbankiem24 to koszmar .

• Anonimowy
      Gość

Największe korzyści to owe ubezpieczenie oraz fakt, że nawet przed zastrzeżeniem karty Bank pokrywa straty wynikłe choćby z kradzieży. to może mnie przekonać do wyboru tej oferty

• Anonimowy
      Gość

~felix Tak bardzo nie podniecaj sie 🙂

" Sumę ubezpieczenia stanowi wyrażona w PLN kwota zadłużenia z tytułu Umowy o Kartę Kredytową

w dniu zajścia zdarzenia ubezpieczeniowego,…." itd

Również niezdolnośc do pracy musi być trwala , potwierdzona opinią lekarską . podobne warunku ubezpieczenia ma wiele kart

• Anonimowy
      Gość

O infolinii w Polbanku mówią okropne rzeczy,a mi się udaje zawsze dodzwonić:) Era nie obsługuje tej infolinii,(jak na razie:D)i mam nadzieję,że nie będzie tego robić w przyszłości.Mam kartę era polbank i do tej pory jestem zadowolona-mam zamiar rozłożyć dużą transakcję na raty-opiszę,jak się ma rzeczywistość do TOiP:)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Karta Kredytowa Polbank-Era
Twoje informacje: