Start › Forum › Sprzęt › Komputery i akcesoria › Jedna słuchawka dwa telefony
-
AuthorPosts
-
-
Dostępna już na polskim rynku słuchawka Plantronics Voyager 520 dzięki swoim funkcjom potrafi ułatwić codzienne życie. Gadżet umożliwia przełączenie się pomiędzy 2 urządzeniami Bluetooth. Posiada mikrofon z redukcją szumów otoczenia i zapewnia długi czas działania.
-
Anonymous
Guest15 stycznia 2009 at 12:20Liczba postów: 136528Mam tą słuchawkę, jest świetna.
Bardzo dobrze współpracuje z 2 telefonami. Żadnych problemów.
Świetnie zbiera dźwięk. (znajomy z ktorym rozmawialem jadąc samochodem, jak przelaczylem sie ze sluchawki na tlefon myślał że zrobilem na odwrót – przez tel.znacznie gorzej mnie slyszal).
W uchu siedzi tak, ze jej prawie nie czuc. Czesto musze sie zlapac za ucho zeby zobaczyc czy tam jest sluchawka 🙂
-
-
Anonymous
Guest15 stycznia 2009 at 20:58Liczba postów: 136528Tez bym polecal plantronicsa gdyby nie fakt, ze moj po pol roku uzywania po prostu przestal dzialc tak sam z siebie. Poza tym denerwuje niesciagalny pałąk – teraz uzywam jakiejs taniej jabry i po zdjeciu pałąka wystarczy ja wcisnac w ucho bez dodatkowej gimnastyki… Czasy dzialania juz nie te ale cos za cos…
-
-
AuthorPosts