Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Pozostali producenci › Era uwolniła telefony
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikW dniu dzisiejszym z regulaminu telefonów Polskiej Telefonii Cyfrowej, operatora sieci Era i Heyah została usunięta informacja o blokadach simlock. Dzięki temu klienci będą mogli kupić telefon w sieci Era i korzystać z niego bez ograniczeń technicznych, używając dowolnej karty SIM. Promocyjne telefony” dla taryf Nowa Era oraz Era Relaks
-
Anonimowy
Gośći pięknie. Wbrew opiniom pesymistów, ceny nie uległy zmianie, oferta dotyczy iPhona, nawet kupionego wcześniej. Zero kantów, tylko bardzo ciekawa inicjatywa PTC
-
Anonimowy
Gośćnie ciesze się że nie zdrożały. chodziło mi tylko o to, że sporo osób marudziło że Era pewnie podniesie ceny telefonów, aby odbić koszt simlocka. tymczasem PTC postapiło normalnie i nic nie zmieniło
-
Anonimowy
GośćNo tak są powody do dumy he he nie rozśmieszajcie mnie ludzie- właśnie porównałem oferty:
Era – telefoniczna okazja(mniej minut ”tanszy” telefon) :
abonament =45 zl
ilość minut = 70
Nokia 6500 slide =399 zl
PLAY – One play 65(-15zl przez caly okres umowy czyli 50zl)
abonament = 50zl
ilość minut= 166
Nokia 6500 slide =1zl
i co mi po zdjętym simlocku ?
Po drugie w Play tez są tel bez sima ja np mam 6500 classic z playa która nie miała sima od nowosci
Podsumowując dziwi mnie entuzjazm niektórych : ”TAK TAK w erze nie ma sima"-to leć i weź sobie 10 tel i plac 10 drogich abonamentów a nie podniecaj się na forum jak byś 6ke trafil w totka.
-
Anonimowy
Gośćw Playu dałeś przykład promocji przy abo 65. jak tak to zważ, że jeszcze 2 tygodnei temu 6500 w Erze w promocji świątecznej kosztowała 1 pln przy abo 45
-
Anonimowy
Gośćaxel, widocznie kula nie śledzi zmian w promocjach. Dla mnie ważne jest to, że coraz więcej się dzieje. I promocje- całkiem całkiem. Niektóre odchodzą, na ich miejsce przychodzą kolejne.
-
Anonimowy
Gość~kula " nie podniecaj się na forum " – bo wychodzą z tego bzdury . Skoro piszesz o TT – to Twój pseudosarkazm dotyczący abonamentu jest nieuzasadniony .
-
Anonimowy
GośćTez tak mysle, pokazal zle przyklady. Zreszta co do Playter-a nie mam zaufania i jakos wole sprawdzonych operatorow. Slyszalem chociaz by ze BOK w Playterze maja na malym poziomie. Co do simow to nie ulega faktu ze usuniecie blokad to stumilowy krok w ofertach. Jak by nie patrzec jest to nam na reke, nie tracimy gwarancji. Ceny jak i oferty sie praktycznie nie zmienily cenowo w stosunku oczywiscie do ofert z przed wprowadznia usuniec blokad ze tak to ujme. Ogolnie Era kusi i robi porzadna konkurencje innym operatora a i dobrze:)
-
Anonimowy
GośćA w iPhonie Era zdejmuje jak się podłączało z inną kartą niż ery(np. plusa) przez iTunes
-
Anonimowy
GośćW erze ostatnio dużo się dzieje a ta oferta to tylko kolejny krok naprzód.
-
-
AutorWpisy