Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Dlaczego do wszystkich nie oznacza nigdy PLAY? (video)
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość24 kwietnia 2009 o 09:22Liczba postów: 138141 -
Anonimowy
Gość24 kwietnia 2009 o 09:43Liczba postów: 138141Gruszka mowi o zniesieniu mtr, a nie o wprowadzeniu płatności za przychodzące. Ja piszę o płatności za przychodzące która jest już zawarta w cenie minuty. Co byscie powiedzieli gdyby cena przychodzącego połączenia kosztowała 5 gr ( bo odbierasz wewnątrz twojej sieci ) a nawiązanie połączenia to też 5 gr ( bo nawiązujesz połączenie w swojej sieci)?
-
Anonimowy
Gość24 kwietnia 2009 o 12:49Liczba postów: 138141~Tl111 "Byśmy powiedzieli , że jesteś hipokrytą . Na dowód Twoje wczorajsze słowa – "Jedno co dyskwalifikuje u mnie tiktaka to obowiązkowe doładowania i wypatrywania podwójnych doladowań. Nie znosżę przymusu. Wolę dobrowolne zobowiązania "
Skoro nie znosisz przymusu , to dlaczego go proponujesz aktualnie w bardziej ostrej formie ???? Dlaczego mielibyśmy płacić za ODBIERANE połączeń – w tym niechcianych ? Popelniłem nieostrożnośc i podałem mój numer Cyfrowemu Polsatowi . Wydzwaniajaądo mnie często , i to bez potrzeby przypominając o płatnościaćh , to namawiając na dodatkowe usługi ? Ja mam w/g Twojej propozycji jeszcze dopłacać do tego "spamu" . Coraz bardziej się kompromitujesz (-:
P.S . wczoraj pomawiałes mnie bezmyślnie o pracę dla Orange (nie udawadniając tego) Dziś powinieneś pomówic mnie o pracę dla Ery (bo przytoczyłem co prawda Twój cytat lecz o niej) , lub dla CP . Moze przyśni Ci się jeszcze coś innego ? Ave cezar
-
Anonimowy
Gość24 kwietnia 2009 o 22:50Liczba postów: 138141 -
Anonimowy
Gość25 kwietnia 2009 o 11:09Liczba postów: 138141~Kolec Kolejny raz popisujesz się brakiem logiki . Nie uda Ci się jednak odebrać należnych honorów PRAWDZIWEMU cesarzowi trolli , którym przecież nie ja jestem . Ty zaś mozesz być co najwyżej szeregowym trollem – ze względu na kiepski poziom argumentacji i merytoryczny i stylistyczny . TY i Tobie podobni przypominacie jako żywo partyjnych aparatczyków . Klamiecie nie mogąc zanegować oczywistych faktów . Zamiast RACJONALNYCH argumentów posługujecie się pomówieniami , aby zdyskredytować niewygodnego dyskutanta . Co prawda nie uzywacie określeń wroga ludu , ale bezmyślnie bronicie swego "boszka" jak owi aparatczycuy -socjalizmu . Czym bowiem różni się Twoje i Tobie podobnych wmawianie ,ze jestem pracownikiem jakiejkolwiek sieci . Potraficie to udowodnić ???? Potrafisz wykazać , gdzie napisałem nieprawdę – który to juz raz o to pytam ?????? Wstyd.
-
Anonimowy
Gość26 kwietnia 2009 o 10:11Liczba postów: 138141Co za skromność. Nie na miejscu w twoim przypadku. Napisz mi Cesarzu trolli gdzie KŁAMAŁEM?. A fakty powtarzam po ra n-ty mi się PODOBAJĄ, a dlaczego napisałem. Podrzucam Tobie kolejny stoliczek do porąbania. Może w końcu się wyszalejesz i najważniejsze otrzeźwiejesz. Napisałem przestań wreszcie używać ciągle tych samych określeń, a polityką się nie zasłaniaj, bo to Ty reprezentujesz "paryjny beton". Tylko pracownik W3 może mieć problem z tym, że korzysta na tym, że Play wprowadził Fresh i stworzył WZORZEC zachowania operatora w prepaid. jak narazie niestety niedościgniony.
-
Anonimowy
Gość13 maja 2009 o 07:57Liczba postów: 138141Jak dla mnie to tym fałszywym "do wszystkich", tj. nie obejmującym Play, powinno zająć się UKE. Jest to typowy przykład przegięcia w reklamie. Jeśli padają słowa DO WSZYSTKICH to jest to chyba jednoznaczne i oczywiste, a nie jakieś niedomówienia i small text później typu "do wszystkich z wyjątkiem Play ma się rozumieć".
To tak jak np. reklamowanie proszku do prania tekstem "wystarczy 1 łyżeczka na pranie" i potem dopisek "*na wypranie chusteczki do nosa lub pary mało noszonych skarpetek". Albo reklama koncentratu do napojów: "wystarczy kropelka i masz pyszny napój" i dopisek "*na każdą łyżeczkę wody".
Niech się ktoś tym zajmie, np. w Wielkiej Brytanii są bardzo rygorystyczne przepisy dot. reklam i jest ZABRONIONE umieszczanie niedomówień, dwuznaczności, itp. itd. mogących wprowadzić czytającego w błąd.
-
Anonimowy
Gość13 maja 2009 o 10:32Liczba postów: 138141masz całkowitą racje, denerwuje mnie bardzo reklama simplusa z tym swoim " do wszystkich". Cieszę się natomiast że Play podłapał temat i w swoich reklamach porównawczych wyjaśnia prawdziwe znaczenie słowa DO WSZYSTKICH. Niedługo w simplusie " do wszystkich " będzie oznaczać TYLKO do plusa.
-
-
AutorWpisy