Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Darmowy Numer w Play Fresh oficjalnie
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest3 listopada 2009 at 15:46Liczba postów: 135710 -
Anonymous
Guest3 listopada 2009 at 17:17Liczba postów: 135710Ludzie czy was pokurw… jakie darmo ??? co miesiąc trzeba doładowywać za minimum 30 zł to jest darmo ??? W skali roku dopłacacie minimum 360 zł i to jest według was darmo i dobra oferta ???
To tak jak dziwce dać na taksówkę w obie strony zapłacić za numerek 300 stówy i w ramach promocji złapać od niej w pakiecie ( mendy, kiłe i adidasa ) LOL.
-
Anonymous
Guest3 listopada 2009 at 17:25Liczba postów: 135710Bo to jest tak, gdyby to wymyślił ktoś z W3 Playowcy właśnie pokazywaliby, że trzeba doładować 30 zł i na łaczach sieci, a oni mają 5zł na rok i nikt ich nie zmusza doładowywać:) Jak widzisz przechodząc do Playa od W3 trzeba sobie potem udoiwadniać i to głośno, że mam najlepszą ofertę. To doladowanie 30 zł wali w gruzy twierdzenie Playowców / uciekinierów, że odeszli, bo mają mozliwość utrzymania numeru za 5 zł rocznie, co było najważniejszym punktem w ich decyzji.
-
Anonymous
Guest3 listopada 2009 at 17:51Liczba postów: 135710Według mnie po pierwszych zachwytach ta oferta będzie klapą. A to dlatego, że jest skierowana dla pre-paidowców, a ci z gruntu nie doołdowują co miesiac. Tym bardziej, że ogromna wiekszośc użytkowników Play Fresh przeszła tylko dlatego, aby tanio utrzymać numer. Mam znajomych, którzy dziecku przenieśli sima do Playa aby nie mógł dzwonić, bo ma na końcie 5 zł, a oni mogą być z nim w kontakcie. Ci na pewno nie bedą doładowywać mu miesięcznie 30 zł. Argumenty typu super oferta bardzo jest odmienna od argumentów jestem w Play aby utrzymac numer Widać Play takze to zrozumial i postanowił jednak trochę, a moim zdaniem bardzo dużo zarobić wlasnie na tych uzytkownikach. Doładowując miesięcznie 30 zł mam w miarę dobry telefon w mixPlus i także darmowy numer i tanie rozmowy. Będzie to podobna klapa jak kiedyś opowiadał rzecznik Play w rozmowie z Jabczyńskim o pakietach zwanych Pakietami Gruszki, które okazały się być tylko dla nielicznych reszta je olała. To jednak pre-paid warto o tym pamiętać, a nie abonament lub mix, gdzie kuszą przynajmniej telefonami. Dobrze bedzie się sprzedawać w reklamach ale nic poza tym
-
Anonymous
Guest3 listopada 2009 at 17:54Liczba postów: 135710 -
Anonymous
Guest3 listopada 2009 at 18:39Liczba postów: 135710Nikt z Was nie musi aktywować tej usługi i doładowywać za 30 dychy. Bez przesady. Ktoś nie daje nic za darmo. W sumie Play rozmowy z jednym numerem oferuje za darmo bo te 30 zł możesz wykorzystać na inne usługi. Nie rozumiem Waszych wypowiedzi. Brak w nich logiki. Są nie przemyślane i wyssane z palca!
-
Anonymous
Guest3 listopada 2009 at 19:01Liczba postów: 135710No logika jest bo aby dostać ten numer gratis trzeba załadować kartę za 30zł a tak można by było nawet za 5zł ale nie trzeba za 30zł. Jeżeli załadujesz za mniej nie masz możliwości gadania z numerem za free dlatego oferta taka jak np. w Heyah jest stanowczo lepsza. Bo tam za doładowanie wyższe masz ja za darmo a za niższy nominał raptem płacisz 5,90.
-
Anonymous
Guest3 listopada 2009 at 20:12Liczba postów: 135710 -
Anonymous
Guest3 listopada 2009 at 20:30Liczba postów: 135710Nie rozumiem ludzi… Przeciez darmowy numer nei jest obowiazkowy, nie wciskaja wam go na sile tylko jak chcesz to korzystasz. Nadal mozecie kupowac doladowanie za 5 zlotych i zyc nim przez caly rok tylko nie wiem po co komus takiemu telefon skoro z niego nei korzysta…
Wg mnie oferta bardzo dobra. Mowicie ze w innych sieciach macie np za 5.90zl czy tam za 10zl ale macie wtedy
1) mniej minut do innych
2) i tak musicie ladowac konto bo tego wymaga polityka waznosci konta a w play korzystasz tylko jak chcesz, jak nie to mozesz siedziec na tych 5 zlotych.
Wiem ze chcielibyscie za 5 zlotych darmowy numer, waznosc kont acaly rok i w cholere smsow, ale to utopia, na tym polega biznes ze tzreba zarabiac i nie ma nic za bezcen.
-
-
Anonymous
Guest4 listopada 2009 at 14:30Liczba postów: 135710a u nas jak zwykle zle 🙂 gdyby nie play dalej placiłbym w abo orange dla firm 0,67 zl za min mial pakiet 100 darmowych smsow i darmowe rozmowy po 5zl miesiecznie 🙂 a teraz 30 zl u playa 1000 smsów do wszystkich 30 min do play i na stacjonarne darmowy numer i min do Wszystkich ( a czasami nie wiemy czy numer orange jest w orange ) po 29 groszy .
Usługa jest gratis do doładowania nie trzeba zniej korzystac mozna dalej utrzymac konto za 5zł rocznie ale wtedy po co telefon dodatkowo pakiet 500 mb za 15 zł i pakiety 100 min za 5zł cos jeszcze chyba kpicie orange najlepszym klientom biznesowym nie daje takich warunków brawo play ostani numer przenosze 6 grudnia żegnaj ideo 🙂
-
Anonymous
Guest5 listopada 2009 at 15:33Liczba postów: 135710mrX, Play ma 24h na aktywowanie usługi,więc pewnie jeszcze ci nie aktywowali. Poza tym to promocja obowiązująca tylko do połowy stycznia i nie łączy się m.in z pakietem minutowym. W darmowym duostarterze w Nowym TT można mieć darmowe połączenia między dwoma numerami i korzystać ze wszystkich usług obniżających koszty połączeń.
-
Anonymous
Guest7 listopada 2009 at 09:28Liczba postów: 135710 -
Anonymous
Guest10 listopada 2009 at 16:27Liczba postów: 135710Kolec, dla ciebie to są standardy? Po upływie 30 dni trzeba dezaktywować nieaktywną usługę. Dla mnie to poniżej standardu. Promocja zagmatwana, bo klient łatwo może się naciąć i po upływie 30 dni mimo posiadanych pakietów obniżających koszty rozmów wewnątrz sieci, z numerem, z którym rozmawia najwięcej będzie płacił stawkę 29gr/min. W Heyah za 30 zł też za darmo możesz mieć wybrany numer, limit to 5h dziennie i usługa jest automatycznie dezaktywowana po upływie okresu ważności. Jasne, że wybrany numer w PF jest opcją ciekawszą, niż numer za 10zł w plusie, ale nawet w TT można mieć za darmo rozmowy z wybranym numerem w ramach duostartera.
-
Anonymous
Guest17 listopada 2009 at 20:24Liczba postów: 135710Ta promocja dla tych, którzy wydają na doładowania sporo, może wydać się korzystna. Jednak jeśli komuś zależy głównie na tym żeby z kimś rozmawiać za "darmo" lepszą ofertą jest ta w orange – przez okres 3 miesięcy na rozmowy w ramach numeru wydajemy 15zł a w play 90zł. Nie wiem nad czym tu dywagować… Każdy wybiera co mu pasuje. Jak dla mnie ta oferta jest kiepska…
-
Anonymous
Guest18 listopada 2009 at 22:06Liczba postów: 135710W Simplusie:
Kwota 30 zł – doładowanie na miesiąc.
Muszę więc kupić 2 karty = 60 zł.
Mam konto ważne 2 miesiące.
Kupuje darmowy numer na miesiąc.
Koszt darmowego numeru 10 zł.
Zostaje mi 50 zł.
W Play Fresh.
1 dnia miesiąca kupuje doładowanie za 30 zł.
Dostaje gratis darmowy numer na miesiąc.
Koszt darmowego numeru w Play = 0 zł.
W kieszeni zostaje mi pełne 30 zł.
Nie straciłem nawet 1 grosza!
Mogę dzwonić z telefonu przez okrągły rok.
Do czasu aż nie wydam swojej kasy!
Która sieć da mi więcej ? 😀
-
Anonymous
Guest4 stycznia 2010 at 15:20Liczba postów: 135710a co do samej promocji to jest bardzo fajna. Tylko bez sesnu zrobili z tymi kodami, bo ja np nie moge usługi włączyć za pomoca tych kodów, jedynie udaje misie to za pomoca strony internetowej. Pech w tym że serwery playa coś źle działają bo nawet nie można wejść w swoje konto po zalogowaniu:///
-
AuthorPosts