Acer Aspire One D255

Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Acer Aspire One D255

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #151223 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Nowy netbook Aspire One D255 wyróżnia się ośmiogodzinnym czasem pracy bez zasilania sieciowego. Z Internetem można łączyć się przy użyciu bezprzewodowej karty Wi-Fi CERTIFIED, przewodowej karty Fast Ethernet lub opcjonalnego modemu 3G.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #235996 Odpowiedz
      Elektryk
      Członek

Nawet mi się podobuje. Ciekawe ile sobie będą życzyli za to cacuszko w twardej walucie 🙂

• #236772 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ale czy na pewno z n550 ;)?

• #253145 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak na acera to niezły netbook (Bluetooth) itd.

• #260458 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam tego netbooka i wcale nie jest taki doskonały jak piszą, może trafił mi się akurat taki model ale strasznie głośno chodzi mi wiatrak i czasami się przycina 😉

• #265269 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja korzystam z tego notebooka i co 8h pracy to jest tylko maksymalnie 4h na oszczędnej baterii. Sam w sobie jest cichy ale głośniki ma nie najgorsze. A co do płynnej pracy to nie bardzo bo czasami jak się zatnie to trzeba awaryjnie wyłączać.

• #273546 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja osobiście mam tez tego netbooka z początku chodził jak stara k*. Lecz po zainstalowaniu innego antywirusa i innych rzeczy netbook śmiga mi bardzo dobrze;)! Polecam na prawdę jeżeli macie pytania pisać postaram sie pomóc. Na razie sam szukam jak tu włączyć bluta…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Acer Aspire One D255
Twoje informacje: