Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 30 nowych miast i miejscowości z Play Online

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

PLAY powiększa po raz kolejny zasięg mobilnego Internetu. Na mapie Play Online pojawiły się 30 nowe miasta.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• gregoo85
      Członek
      Liczba postów: 1

A gdzie można znależć jakie to miasta???????

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138371

ciągle mało, do tego ograniczenia prędkości i zrywanie połączeń. jeszcze nie mają netu porównywalnego do W3

• Anonimowy
      Gość

Podajcie te nowe miasta, albo chociaz link do nich. A net nie jest zly.

• Anonimowy
      Gość

Witam! Nie jest prawdą, że zrywa połączenia.Korzystam z ich usług od lipca tego roku i nie spotkałem się z tym, żeby kiedykolwiek zerwało mi połączenie! Polecam, naprawdę!

• Anonimowy
      Gość

Oni sa chyba tam pijani w centrali tego Playa w Makowie Mazowieckim zasieg UMTS jest od blisko roku a oni podaja ze wlasnie wlaczyli………. Od niedawna to jest zasieg GSM 900 Playa chyba ze im sie to tam myli i podaja bzdury

• Fawu
      Uczestnik
      Liczba postów: 226

Niestety zrywa, okolice Będzina, Dąbrowy G. i Sosnowca

• Anonimowy
      Gość

Dobrze, ze zaczęli coś robić z tym swoim zasięgiem. Choć nie wiem czy nie powinni się zastanowić nad inwestowanie w nowe technologie tak jak na przykład Orange.

• Anonimowy
      Gość

a po pierwszym zdaniu miałem nadzieję, że play zaczął mówić prawdę o sobie, tzn. że to jest internet bezprzewodowy, ale jednak dalej idą w małe kłamstewka o swej rzekomej mobilność, czemu sama treść tej informacji zaprzecza

• Anonimowy
      Gość

ja w Warszawie po testach zrezygnowałem, nie miałem zasięgu np. w kawiarnii w centrum, gdzie chciałem popracować, czy na żoliborzu u znajomego. jeśli tak to działa w stolicy, to podziękowałem

• Anonimowy
      Gość

mobilny to taki net gdzie po wyjsciu z 3g wchodzi sie w edge.play online nie spelnia tego kryterium..ponad 500 miejscowosci to malutko,ale dobrze ze jest rozwój:niech na mapce zasiegu dopisują datę aktualizacji bo czesto nic sie tam nie zmienia.czekam na pakiety pol w mix/prepaid.jak sie wszyscy rzucą na te pakiety to dopiero zobaczymy jak pol w maxymalnym obciążeniu chodzi ;-))

• Anonimowy
      Gość

ad Gomar Od samego poczatku w Makowie Mazowieckim na UMTS dzialalo Play Online, jestem abonentem tej uslugi od grudnia 2008 i korzystam z tego wlasnie w Makowie Mazowieckim zatem Play podaje troche nie scisle informacje odnosnie faktycznego zasiegu Play Online.

• Anonimowy
      Gość

Mogliby jednak popracowac troche wiecej nad oferta dla ludzi, ktorzy w miastach nie mieszkaja. Moga wziac za przyklad orange, ktore zainwestowalo w cdma i na wsiach maja dobry zasieg. Niechby nawet podpisali z nimi umowe o dzierzawie nadajnikow. To by bylo cos.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: 30 nowych miast i miejscowości z Play Online
Twoje informacje: