Start Forum Odpowiedz na:

Jo
Członek
Liczba postów: 285

Morvius: oj, oj nie unoś się tak bo ci „żyłka pęknie” 🙂 brak argumentów nadrabiasz epitetami w stosunku do mnie widzę :)… w związku z tym kończę z tobą konwersacje, bo musiałbym się zniżyć do rozmowy na twoim poziomie, a to nie w moim stylu… A co do telefonu – ludziska – przed kupnem tego „wynalazku” poczytajcie o nim opinie na internecie (o padających przy byle upadku wyświetlaczach nawet po upadku na dywan w domu, o sypiących się w tych telefonach gniazdach ładowania, trzeszczących głośnikach, nędznym zasięgiem, i beznadziejnym sofcie w tym telefonie )- to wystarczy za wszelki komentarz… 🙂 i to nie jest mój wymysł, tylko ludzi którzy nabrali się na nazwę „Hammer” bo szukali zwykłego w miarę wytrzymałego telefonu do dzwonienia i smsowania a takim zachwalał go „producent”, i próbuje go namalować tutaj „Morvius”. Nie miejcie złudzeń nie tego telefonu szukacie – wiem, bo ja go niestety jeszcze mam, już niedługo dzięki Bogu. Kupiłem teraz używaną Nokie 7300 (szkoda, ze nie da sie kupić takiej nowej) i to jest telefon do dzwonienie i smsowania z normalnym oprogramowaniem i solidnie zbudowany. Nigdy więcej telefonu ze stajni „MyPhone” bo po prostu kupując takiego wynalazka jesteście 200 zł w plecy… i bez złudzeń, że wam się trafi bardziej wytrzymały 🙂