Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Zmiany w ofercie utrzymaniowej Rynku Prywatnego w sieci Era

Viewing 13 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Warunki Oferty Promocyjnej „Pakiet Ekstra” i Załącznik cenowy do oferty rynku prywatnego Wymiana Telefonu w ofercie utrzymaniowej Rynku Prywatnego od 15.03.2010r. w sieci Era.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Nie ma to jak nowa oferta otrzymaniowa!

Umowa na 18 m-cy!!! BEZ TELEFONU!!! I minuta za 50 groszy! To chyba żarty jakies…

• Anonymous
      Guest

I to jest prawdziwa odpowiedź na nowe abonamenty w Play 😉

• Anonymous
      Guest

Rzeczywiście, w świetle tego, co dziś "zapodał" Play, a zwłaszcza LongPlaya bez telefonu, możnaby uznać takie działanie za zupełnie nielogiczne…

Prawdopodobnie ma zachęcić do podpisania Aneksu z telefonem do czasu wejścia nowych taryf. Miejmy nadzieję, że wtedy oferta bez telefonu nieźle wymiecie

• Anonymous
      Guest

Oferta nie jest zła w sumie. Dosyć sporo minut jest. Wiadomo oferta bez tych pakietów nie kusi aż tak ale jednak zła nie jest.

• Anonymous
      Guest

Przedluzka w Erze to na kolejne 18 miesiecy minuta po 58 groszy, do play ponad 70 groszy, mms 40 groszy. Ta dzieki lepsze juz przeniesienie numer gdzie indziej

• Anonymous
      Guest

i pakiety internetowe BC 50 MB 15 zet, 500MB 50 zet. =

• Anonymous
      Guest

Na czym polega wyjątkowość tej oferty? Przedłużałem 2 lata temu i mam 120min za 30 zł. Czy tu jest coś więcej? Bo chyba nie trybię, ale trochę zmęczony jestem…

• Anonymous
      Guest

gówniana ta oferta, poprzednia (z początku miesiąca) była lepsza. Odebrali pakiety minut i zniżki na usługi… Znowu będą dusić na ofertę z telefonem i dodatkowy abo…

• Anonymous
      Guest

W pewnym stopniu można w takim wypadku spodziewać się lepszej oferty z telefonem. Generalnie sama ilość minut i jej opłata nie jest złą ofertą.

• Anonymous
      Guest

Wziąłem tą ofertę jak dawali jeszcze dodatkowo 70minut przy kwocie 30zl. Bez tych minut, to żadna atrakcja: 25gr w abo i 59gr poza. Więc lepiej na kartę za 29gr i bez wiązania się na 18miesięcy.

• Anonymous
      Guest

ja w zeszłym roku podpisałem aneks z takimi warunkami (na 12 miesięcy!!!). Własnie miałem podpisać nowy (18 miesięcy) ale dowiedziałem sie ze już nie dają 70min do wszystkich bez play i paczki 50mb za 5pln… Czyli właściwie nic nie dostaję poza tym co miałem… Bez sensu… Wziąłbym z telefonem, ale jeśli mieliby coś konkretnego w normalnych cenach – a era nie ma kompletnie nic…. pozostaje tylko iść gdzie indziej…

• Anonymous
      Guest

A ja brałem w wakacje i te 18mc wcale mnie nie odstraszały bo dostałem 120minut do wszystkich (łączenie z Play i CP) oraz 500mb netu za 15zł oferta jak znalazł.

• Anonymous
      Guest

E52 za 1000 zł gdzie na allegro nowy jest za 700 zł !

Viewing 13 reply threads
Reply To: Zmiany w ofercie utrzymaniowej Rynku Prywatnego w sieci Era
Your information: