Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Złote Anteny Świata Telekomunikacji

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

W tegorocznej edycji konkursu Kapituła przyznała nagrody w dziesięciu kategoriach. Nagrody wręczali pani Magdalena Gaj, wiceminister infrastruktury, pani Anna Streżyńska, prezes Urzędu Komunikacji Elektronicznej oraz pan Wiesłam Migut Przewodniczący Kapituły Złotych Anten Świata Telekomunikacji.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135710

Nie dziwie się decyzji. Pierwsza w Polsce taka usługa, która naprawdę ułatwia życie. Pewnie nagrodę przyznali za sam pomysł, ale warto dodać że obecnie kosztuję to 5 pln miesięcznie i dają 1000 minut ze strefy do Ery i na stacjonarne – najtańszy stacjonarny telefon an rynku powstaje

• Anonymous
      Guest

No rzeczywiście, tylu minut za 5 zeta to nawet Play nie daję 🙂 z tego co można wyczytać w necie, to realny zasięg tej usługi zwykle znacznie przekracza obiecane 500 metrów, podobno nawet kilka kilometrów czasem obejmuję. a wtedy to już jest konkretna oferta

• Anonymous
      Guest

Usługą roku powinna być: Play Online na Kartę czyli szybki internet bez umowy za bardzo niewielkie pieniądze. To prawdziwa rewolucja na polskim rynku. 2Gb danych za zasilenie 30zł – tego nikt inny nawet dziś nie daje w połowie – heh nawet w 1/10.

• Anonymous
      Guest

@ richo – ale sama w sobie usługa nie jest nowa – po prostu dobre warunku ogólnie znanego internet pre-paid. A Numer Stacjonarny to nowość w Polsce, więc rozumiem ten wybór

• Anonymous
      Guest

No to jest to dobra promocja. Szkoda, że marketing daje ciała i brak linka w "stacjonarnym". Ideał dla starszych osób i mieszkających poza miastem. Ciekawe czy play uruchomi taką zintegrowaną usługę do fresza. Przydałoby się bo z ery wychodzę. Zresztą tam jest tylko do abo a ja omijam abo szerokim łukiem.

• Anonymous
      Guest

dla mnie stacjonarny telefon jest potrzebny do instalacji np. freedoma znaczy netu

• Anonymous
      Guest

No proszę, nawet branża potrafi docenić TP. tylko trochę się to różni z obiegową opinią, ciekawe tylkow którą stronę

• Anonymous
      Guest

richo – dokladnie sama w sobie zadna nowosc. W dodatku mocno ograniczona i to najwazniejsza rzecza 1mb/s i do tego zasiegiem… zasieg jeszcze zostawia duzo do zyczenia. Zas numer stacjonarny w telefonie komorkowym jest naprawde rewelacyjna i przelomowa rzecza.

• Anonymous
      Guest

Właśnie dla mnie najważniejszy zasięg dlatego jak wybietałem mobilny internet to zdecydowałem sie na orange. Nie urządza mnie zasię tylko w dużych miastach bo jak gdzieś wyjeżdzam też chce mieć dostęp do sieci. A swoją drogę to dość interesujące rozłożenie tego roczynych wyróźnień…

• Anonymous
      Guest

tak myślałem że Era domowa może dostać jakieś wyróżnienie. Z tą strefą fajnie wymyślili

• Anonymous
      Guest

Era numer stcjonarny zgadzam i popieram w 100% naprawde ciekawy pomysl, nowatorski w zasadzie tylko oni to w tej chwili oferuja i nie zapowiada sie by inni operatorzy wprowadzili taka samo badz podobna usluge. W dotatku Era daje niezle paki minut dodatkowo wiec jest bardzo ciekawa oferta. takze nagroda sluszna.

Viewing 11 reply threads
Reply To: Złote Anteny Świata Telekomunikacji
Your information: