- AuthorPosts
Anonymous
Guest31 lipca 2011 at 09:51Liczba postów: 182104Konkurs dla najaktywniejszych użytkowników ma na celu promowanie użytkowników, którzy swoim komentarzami i głosowaniami przyczyniają się do rozwoju portalu Telix.pl. Czekamy na Państwa udział w życiu portalu i chcemy go docenić. – Uwaga w sierpniu nowe zasady wyłaniania Zwycięzców.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Zasady rankingu użytkowników – sierpień 2011
W opisie modemów wkradła się palcóweczka: „E8210 /…/ Model E1820 w sieci Play”. Przy okazji potwierdzam brak SIM-locków w modemach sieci Play. To przykład dla innych operatorów, którzy po unijnej dyrektywie o bezsimlockowych smart/fonach skwapliwie wykorzystują jej przeoczenie w kwestii modemów i nadaj simlockują swoje. Nieładnie, Wu-trójco, nie ładnie… Jako bizklient T-Mobile nie omieszkuję wytykać tego w rozmowie wszelkim konsultantom napotkanym bezpośrednio lub pośrednio telefonicznie. Wychodzę z założenia, iż gdyby tak robiły oddolnie tabuny innych klientów, słuchy o krytyce doszłyby wyżej i zaskutkowało nagle publicznym obwieszczeniem sen-sacyji: oto nasze modemy już nie mają SIM-locka. I to pochwalę bez zmrużenia oka, a na razie brawa za fair play w modemach sieci Play.
Anonymous
Guest2 sierpnia 2011 at 08:00Liczba postów: 182104fajnie
Anonymous
Guest3 sierpnia 2011 at 04:26Liczba postów: 182104Za komenty pod fotkami też po 5 punktów??? A to ci dopiero! Np. ‚A tu moja ciocia bije pianę’ albo ‚Leszcze lubią pływać parami’ hłe hłe hłe. Wejdzie tu kto i myśli, że zmieniono branżę lub się rypnął przy wklepywaniu linka www. 1 punkt dla pianoustych ciułaczy odznaczeń za puszczanie sobie bączków pod fotami to max, jeśli już. Ale nie moje małpy, nie mój cyrk. Można się dołączyć w trakcie miesiąca?
Ciekawa akcja, żeby skusić ludzi do np. wypowiedzenia się:)
- AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.