Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Z T-Mobile życie jest łatwiejsze – rusza świąteczna kampania reklamowa

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Już jutro, 10 listopada ruszy główna część kampanii świątecznej operatora, która prowadzona będzie w ramach platformy komunikacyjnej „Hity od T-Mobile”. Podbijający serca widzów, śpiewający Tomasz Kot zdradzi, jak, dzięki T-Mobile, można ułatwić sobie świąteczne przygotowania – wszystko w nastrojowych dźwiękach melodii „Driving home for Christmas” i „Let it snow”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Z T-Mobile życie jest łatwiejsze – rusza świąteczna kampania reklamowa

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141116

Jak oglądam te reklamy, to już chce święta!

• Anonymous
      Guest

A ja chę święty spokój

• Anonymous
      Guest

Uważam, że wybór Kota do tych reklam to strzał w 10. To mój ulubiony aktor, a te reklamy są świetne, nie ma porównania np z tymi z Żebrowskim, jak nieba a ziemia..

• Anonymous
      Guest

Rewelka, zdecydowanie poprawiają nastrój

• Anonymous
      Guest

Fajnie że pojawił się nielimitowany LTE w nowej ofercie

• Anonymous
      Guest

Od pewnego czasu myślałem żeby zmienić operatora, ale ostatnio widze ze w tm coś się zmiania i oferta się również poprawia, a cała ta nowa kampania z tymi piosenkami fajnie to obrazuje. Koniec końców jestem z nimi od początku i już chyba zostanę

Viewing 6 reply threads
Reply To: Z T-Mobile życie jest łatwiejsze – rusza świąteczna kampania reklamowa
Your information: