Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Z Heyah do Era –rusza oferta przeniesienia numeru

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Polska Telefonia Cyfrowa przygotowała dla użytkowników Heyah usługę przeniesienia numeru telefonicznego do sieci Era. Zainteresowani użytkownicy Heyah, będą mogli przejść do sieci Era zachowując swój dotychczasowy numer.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

Taka opcja już kiedyś była…ale z niej zrezygnowano.

• Anonymous
      Guest

Dobra wiadomosc. Symboliczne koszty przejscia, jest oki. No i proste zasady i dobrze.

• Anonymous
      Guest

A z Ery do Heyah można przejść?

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

Też bym tak chciał 🙂 Ale tak czy inaczej jak wejdzie w życie nowa ustawa telekomunikacyjna, to będzie można zmieniać operatorów bez opłat w ciągu doby – pre-paidy chyba tez, więc nie będzie z tym problemu.

• Anonymous
      Guest

ja tego nie rozumiem komu może się opłacać przenosić swój nr z heyah do ery… Trzeba być naprawde głupim bo heyah ma w porównaniu do ery o wiele lepszą oferte i według mnie w erze w ogóle nie opłaca się trzymać numeru, chybaże jeśli chodzi o ere biznes 😛

• Anonymous
      Guest

Jeśli chodzi o tę darmową przenoszalność, to wydaje mi się, że chodzi głównie o przenoszenie numerów pomiędzy operatorami. Przepisy mogę nie dotyczyć przenoszenia numerów pomiędzy ofertami będącymi własnością jednego operatora…choć ustawa ma być tak skonstruowana, że to użytkownik będzie właścicielem numeru.

Kazaknst, od kilku lat mam TT- bo mi się najbardziej opłacał. I na dzień dzisiejszy TT opłaca mi jeszcze bardziej. Najtańsze wewnątrzsieciowe i na stacjonarne. Podwójne doładowania sprawiają, że stawki wyjściowe do innych sieci są takie, jak u konkurencji. Na razie nie mam zamiaru zmieniać operatora.

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Chodzi tutaj o przeniesie numeru do wersji abonamentowej, a nie na kartę, co jest wyraźnie zaznaczone w tekście.

Viewing 7 reply threads
Reply To: Z Heyah do Era –rusza oferta przeniesienia numeru
Your information: