Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Wymiana telefonu w Play po 12 miesiącach
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest30 sierpnia 2010 at 16:27Liczba postów: 137327Przydałoby się trochę informacji, jakie telefony będą np. do wyboru i w jakiej cenie. Prawdopodobnie jednak Play regulaminów nie udostępni, bo to oferta dla każdego inna, jak wygląda z opisu. Moim zdaniem informacja Play ogórkowa, by przypomnieć o sobie, bo i tak wyliczana indywidualnie, więc ??
-
Anonymous
Guest30 sierpnia 2010 at 16:32Liczba postów: 137327 -
Wielkie mi co. Tak miałem w Orange cały czas. Mogłem zmienic telefon juz po niemal roku i przedłuzyc umowę o nastepne 24 miesiace . Z tym że umowa nowa biegła dopiero po zakończeniu starej. Tu jest tak samo więc nic nowego nie wymyślili poza tym, że to klient bedzie się musiał kontaktować z operatorem w sprawie a nie, jak to miało miejsce w Orange, operator ściga klienta
-
Anonymous
Guest12 stycznia 2011 at 21:11Liczba postów: 137327Panowie i panie miałem bezlik i może nie miał bym nic przeciwko niemu, ale jak mi na kolejny miesiąc znowu kasę zabrali bez wpisywania kodu przezemnie. Trochę się zdenerwowałem jak był zwykły darmowy numer sam decydowałeś kiedy go włączasz. Po zmianach zabierają Ci pieniądze bez twojej wiedzy. A to jest do kitu.
-
AuthorPosts