Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Wymiana telefonu w Play po 12 miesiącach

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Teraz w PLAY istnieje możliwość wymiany telefonu już po 12-tu miesiącach od aktywacji. Oferta przeznaczona jest dla Abonentów Indywidualnych oraz Biznesowych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137327

Przydałoby się trochę informacji, jakie telefony będą np. do wyboru i w jakiej cenie. Prawdopodobnie jednak Play regulaminów nie udostępni, bo to oferta dla każdego inna, jak wygląda z opisu. Moim zdaniem informacja Play ogórkowa, by przypomnieć o sobie, bo i tak wyliczana indywidualnie, więc ??

• Anonymous
      Guest

Cena i jakość telefonu będzie uzależniona zapewne od taryfy, więc nie ma sie czym podniecać. Za 1 zł nie będą to telefony. A jeżeli już tak to takie jak np. w MM na wyprzedaży Samsunga 1080 można kupić już za 69 zł. I takie modele będa oferować w salonach.

• Anonymous
      Guest

Czyżby Play obawiał sią odejść Plusa w nowych taryfach dla indywidualnych abo? 😉

• Anonymous
      Guest

Na jakie telefony ? na te których nigdy nie ma ?:))) niech najpierw coś zrobią ze swoją logistyką i polityką kupowania telefonów a nie co wchodzi nowszego to ilość ograniczona, albo telefon na życzenie…

• Iomega
      Member
      Liczba postów: 365

Tu bardziej chodzi o to, że fajnie się to będzie sprzedawać w reklamach: W Play możesz dostać telefon juz po 12 miesiącach po popisaniu cyrografu. Pomysł marketingowy na 6

• Anonymous
      Guest

I praktycznie operator ma podpisane abo z klientem na dodatkowe 3 lata z nowym abonamentem. Nic szczególnego, oprócz marketingowo-reklamowego głosu playludu, który bedzie zachwycony nowym pomysłem tej sieci.

• Poll
      Member
      Liczba postów: 1733

Wielkie mi co. Tak miałem w Orange cały czas. Mogłem zmienic telefon juz po niemal roku i przedłuzyc umowę o nastepne 24 miesiace . Z tym że umowa nowa biegła dopiero po zakończeniu starej. Tu jest tak samo więc nic nowego nie wymyślili poza tym, że to klient bedzie się musiał kontaktować z operatorem w sprawie a nie, jak to miało miejsce w Orange, operator ściga klienta

• Anonymous
      Guest

I tak jest i teraz. Co z tego że wymienisz telefon jak i nową umowę podpisujesz która przedłuża się po upływie starej. Play pomyślał o sobie 😉 I też racja, wszystko będzie uzależnione od taryfy więc nie ma co…

• Anonymous
      Guest

Panowie i panie miałem bezlik i może nie miał bym nic przeciwko niemu, ale jak mi na kolejny miesiąc znowu kasę zabrali bez wpisywania kodu przezemnie. Trochę się zdenerwowałem jak był zwykły darmowy numer sam decydowałeś kiedy go włączasz. Po zmianach zabierają Ci pieniądze bez twojej wiedzy. A to jest do kitu.

Viewing 9 reply threads
Reply To: Wymiana telefonu w Play po 12 miesiącach
Your information: