Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Wybrany Numer w Sieci Plus bez limitów

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Brak limitów w wykonywanych połączeniach głosowych i wiadomościach tekstowych SMS w ramach Wybranego Numeru obowiązuje do
      31.08.2009. Każdorazowa aktywacja usługi kosztuje 10 zł z VAT (na 30 dni).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136485

I to jest rewelacja. W starej idei w abo ktory trzymam do dzisiaj możesz mieć 5 numerów orange /tpsa platne 5 zł msc bez limitu.

• Anonymous
      Guest

nic szczególnego.

Wybrane numery są wszędzie, podobne oferty są wszędzie, a ta innowacyjna nie jest.

Kiedy wreszcie operatorzy dadzą taniej poza sieć, a nie tylko w sieci, może jak im odejdzie sporo klientów do play to zmienią zdanie, ale czy nie będzie za późno.

• Anonymous
      Guest

To tak jest h!j. Darmowe rozmowy na wszystkie nr

krajowe komórkowe i stacjonarne za stałą miesięczną

opłatą 70 zł.

To jest coś.

A wiecie gdzie??

MOBYLAND

• Anonymous
      Guest

witam wszystkich mam ogromna prosbe a mianowicie mam numer w tak taku i dzis zlozylem pelnomocnictwo na przeniesienie numeru mam pytanie jaka kwota powinna byc na koncie aby doszlo do przeniesienia ? czy jest to 50 pln czy jak w przypadku orange 61 pln ? prosze o szybka odpowiedz pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

50 zł

• maar
      Keymaster
      Liczba postów: 357

w zadnej síeci nie ma rozmow i smsow bez limitu dlatego ciagle jestem w mixplusie. A ten numer jest juz 2 lata tylko ostatnio plus probowal wprowadzic limin. Na szczescie jak narazíe przedluza promocie bez limitu

• Anonymous
      Guest

co do mobylandu to raczej pozostanie w kwestii marzeń. Puki co nie wiadomo czy mobyland wogóle wystartuje bo moze stracić koncesje…

Pozdrawiam

• sebi997
      Participant
      Liczba postów: 1273

dzisiaj dzwonilem do ery koszt to jednak 61 pln

• Anonymous
      Guest

w Orange jest taka usluga dla planow biznesowych , placisz 5 zl za abonament i dzwonisz bez limitu ;p

Viewing 9 reply threads
Reply To: Wybrany Numer w Sieci Plus bez limitów
Your information: