Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Wojciech Jabczyński -Legalizowanie bezprawia?
-
AutorWpisy
-
-
W TP ruszyła praca nad przygotowaniem kolejnych kalkulacji do audytu kosztowego. Przy okazji pojawiły się poprawki, które zdaniem Rzecznika Grupy TP spowodują, że regulator będzie mógł w aureoli prawa odrzucać audyt TP i samemu wyliczać koszty zamiast niezależnego audytora.
-
Anonimowy
Gość5 marca 2009 o 14:50Liczba postów: 139060 -
Anonimowy
Gość5 marca 2009 o 15:23Liczba postów: 139060Misiaczku, jako klient mam prawo oceniać działalność operatora z mojego, a nie pracownika, punktu widzenia. Po prostu stwierdzam fakt dotyczący rozwoju rynku. Wybraliscie strategię kopania się z koniem, komu to służy? Waszej marce? Już z niej rezygnujecie i bez żalu. Dlaczego? Bo takim klientom jak ja kojarzy się jednoznacznie. Wasz prezes zarabia tyle kasy, za co? Za wojenki? Na wojnach zarabiają ci co stoją z boku, uczestnicy zawsze przegrywają. Po co Wam to? Odnosić się do artykułu? A co on mnie obchodzi? Z niego wynika jedno – jest o Was głośno w pejoratywnym sensie tego faktu. Nie potraficie się porozumieć, a to nie sprzyja biznesowi. Pieniądze nie lubią hałasu. Zresztą popatrz na wyniki ostatnich wyborów. Bez politycznych podtekstów. No i na zakończenie – tak , wychwalam Waszą konkurencję. Jeśli tego nie rozumiesz to w tej firmie zarabiasz zdecydowanie za mało. Francuzi powinni Cię bardziej doceniać. Wituckiego już doceniają.
-
Anonimowy
Gość5 marca 2009 o 15:43Liczba postów: 139060Standardowa zagrywka, z oskarżaniem o pracę dla TP. Cóż, mylisz się.
Chyba Bannisterowi szkoda, że dostaje tak mało.
Chyba też zysków w jego firmie jeszcze nie widać. Ciekawe, czy dalej będą tak szarżowali z ofertą, jeśli przez kolejne lata zysków nie będzie.
Co z tego że oferta jest "świetna", jeśli jakość kiepska, zasięgu nie ma (zwłaszcza jesli chodzi o mobilny net) i legendarne już 'wirtualne słuchawki’ super telefonów oraz brak rzetelnej obsługi klienta?
Akurat tą "wojenkę" mają szanse wygrać, bo audyty wyraźnie przemawiają za Orange.
-
Anonimowy
Gość5 marca 2009 o 16:26Liczba postów: 139060Przyglądając się z boku, Bannister ma inny cel niż pensja. On swoje dostanie po wyjściu z kryzysu. Zapominasz jeszcze o fakcie satysfakcji z budowania "od podstaw". Są tacy co lubią budować i tacy co lubią majtać szabelką. I to, i to jest dla autora przyjemne ale przez ogół inaczej oceniane. Jeśli chodzi o zyski – ma spore. 2 miliony i zapowiada się więcej. Zasięg? – będąc poza terenami zabudowanymi korzystam wyłącznie z Playa. Era wysiada. W mieście jest obojętne. Mobilny net? – na terenie Łodzi działa, poza – nie wiem, nie potrzebuję. Obsługa klienta – trzy razy dzwoniłem i nie mam zastrzeżeń. W salonie też ok. Właśnie wczoraj bez problemu, za darmo usunąłem simlocka. Wy też macie taką obsługe? Pewnie jej skuteczność znana jest w googlach jako "blu lajn"? No i sima też ściągacie za friko na poczekaniu :-DDD.
Wreszcie po co piszę komentarz? Bo chcę? Bo mam takie prawo? Bo lubię? Dla myślących w tepsie – żeby im otworzyć oczy….
-
-
AutorWpisy