Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Wkrótce nowa oferta Zetafon

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Orange przygotowuje ofertę on-line dla obecnych klientów Zetafona – ujawnił na swoim blogu Rzecznik Grupy TP Wojciech Jabczyński.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136485

? Przecież Pakiet Telekomunikacyjny znosi umowy

dłuższe niż 2 lata?

• Anonymous
      Guest

Pakiet Telekomunikacyjny… nie jest (jeszcze) prawem.

• Anonymous
      Guest

Ciekawe czy dadzą lojalnym użytkownikom lepsze telefony czy też dodatkowe bonusy minut. Ja stawiam za tym pierwszym.I może się okazać, że zacznie się powrót marnotrawnych synów z Playa do pomaranczowej sieci:)

• Anonymous
      Guest

Fony z simlokiem za ktorego zdjęcie trzeba płacić co podwyższa cenę fona.

• Anonymous
      Guest

Jak zwykle Playowiec znalazł minus tej oferty:) Tym razem nie utrzymanie konta za 5 zł, ale blokada telefonu SIM Lock. Fakt to jedyny minus bo poza tym bije na glowę Play Fresh jeżeli chodzi o cenę minuty w założeniu doładowania 100 zł/5mies. wychodzi poniżej 20 groszy/min. Nie mówiąc o dodatkowym bonusie w przypadku załadowania w systemie Minuty Non Stop: 25 zł na drugi dzień 100 zł (110 zł) i jest dodatkowo 120 minut do wszystkich w tym Play,. Gdy jeszcze coś dają to ……:)

• Anonymous
      Guest

Ano jak playowiec ponarzeka to oranżada wreszcie dostosuje się do standardów playa i zlikwiduje simloki tak jak zmusiliśmy ich do obniżenia stawki na 29 gr.Tylko wtedy nie zapomnij podziękować playowcowi. 🙂

• Anonymous
      Guest

jesli nie trzeba bedzie miec nowego numeru to to bedzie

bardzo mocne i fajne, bo jesli dostanie sie nowy to nie

bedzie 30% masz za staz, i to bedzie po prostu ok, no i

oczywiscie kwestia cen telefonow, w salonach orange ma

najdrozej w Polsce, drozej nawet niz na rynku bez

simlocka, ale widze jednak ze zauwazaja moje 3

przeniesione numery do wiadomo gdzie:)

• Anonymous
      Guest

Ted ma racje, zetafon jest lepsza oferta niz fresz… ale porownywanie oferty sieci orange z oferta czegos co zasiegu nie ma poza miastem jest dosc glupie…

• Anonymous
      Guest

Ted. Nikt Ciebie nie namawia do Play. Znasz stawki i wiesz co robisz. Ale obniżenie stawki podstawowej przez Play we Fresh to fakt – nie wiara. Poczytaj sobie jeszcze po co jest MTR. No i o inwestycjach Playa w Posce. Play korzysta z takich samych ułatwień jak Centertel, Era i Plus. Ja natomiast akurat tak korzystam z Playa, że na mnie nie zarabia. Plus zresztą też niewiele. Czego życzę Tobie w Orange czy w innym opie z którego korzystasz. W Simplusie jak będę np. ładował za 150PLN i jeszcze przez net to bardzo spadnie mi stawka efektywna i będę miał TANIEJ niż we Fresh. Ale do Play i na stacjonarne mam najtaniej we Fresh (300 minut). To ja wybieram co JEST DLA MNIE KORZYSTNE.

• Anonymous
      Guest

Kolcu odniosę się tylko do twoich ostatnich słów. Każdy wybiera to co dla niego korzystne. Ja wezmę nowego zetafona przez stronę bo bonusy przy doładowaniach sprawią że średnia stawka za minutę będzie niższa od 20groszy a to jest dla mnie najbardziej istotne. Telefon mam więc to co dostanę sprzedam za jakieś grosze.

Viewing 10 reply threads
Reply To: Wkrótce nowa oferta Zetafon
Your information: