Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Wkrótce nowa oferta Zetafon
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest15 maja 2009 at 07:37Liczba postów: 136485Jak zwykle Playowiec znalazł minus tej oferty:) Tym razem nie utrzymanie konta za 5 zł, ale blokada telefonu SIM Lock. Fakt to jedyny minus bo poza tym bije na glowę Play Fresh jeżeli chodzi o cenę minuty w założeniu doładowania 100 zł/5mies. wychodzi poniżej 20 groszy/min. Nie mówiąc o dodatkowym bonusie w przypadku załadowania w systemie Minuty Non Stop: 25 zł na drugi dzień 100 zł (110 zł) i jest dodatkowo 120 minut do wszystkich w tym Play,. Gdy jeszcze coś dają to ……:)
-
Anonymous
Guest15 maja 2009 at 08:39Liczba postów: 136485jesli nie trzeba bedzie miec nowego numeru to to bedzie
bardzo mocne i fajne, bo jesli dostanie sie nowy to nie
bedzie 30% masz za staz, i to bedzie po prostu ok, no i
oczywiscie kwestia cen telefonow, w salonach orange ma
najdrozej w Polsce, drozej nawet niz na rynku bez
simlocka, ale widze jednak ze zauwazaja moje 3
przeniesione numery do wiadomo gdzie:)
-
Anonymous
Guest15 maja 2009 at 12:43Liczba postów: 136485Ted. Nikt Ciebie nie namawia do Play. Znasz stawki i wiesz co robisz. Ale obniżenie stawki podstawowej przez Play we Fresh to fakt – nie wiara. Poczytaj sobie jeszcze po co jest MTR. No i o inwestycjach Playa w Posce. Play korzysta z takich samych ułatwień jak Centertel, Era i Plus. Ja natomiast akurat tak korzystam z Playa, że na mnie nie zarabia. Plus zresztą też niewiele. Czego życzę Tobie w Orange czy w innym opie z którego korzystasz. W Simplusie jak będę np. ładował za 150PLN i jeszcze przez net to bardzo spadnie mi stawka efektywna i będę miał TANIEJ niż we Fresh. Ale do Play i na stacjonarne mam najtaniej we Fresh (300 minut). To ja wybieram co JEST DLA MNIE KORZYSTNE.
-
Anonymous
Guest18 maja 2009 at 14:12Liczba postów: 136485Kolcu odniosę się tylko do twoich ostatnich słów. Każdy wybiera to co dla niego korzystne. Ja wezmę nowego zetafona przez stronę bo bonusy przy doładowaniach sprawią że średnia stawka za minutę będzie niższa od 20groszy a to jest dla mnie najbardziej istotne. Telefon mam więc to co dostanę sprzedam za jakieś grosze.
-
AuthorPosts