Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Wiosenna obniżka abonamentu w One Play 65

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

18 maja 2009 r. zostanie wprowadzona promocja „Wiosenna taryfa miesiąca” dostępna z taryfą One Play 65, w ramach której klient otrzymuje rabat na abonament w wysokości 15 zł przez cały czas trwania umowy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Rabat raczej maly, mogli by dac jakies potezne paki lub cus bo sam rabat to malo kusi, najlepszy bym by internet ale net w Play i tak drogi wiec raczej tego nie wprowadza i wszedzie jakies rabaty nudne, zmienili by plyte.

• Anonymous
      Guest

do nick ale widac klienci akceptuja taka taryfe z rabatem 15 wiec jak chca taki rabat widac play tak zdecydował ze taki rabat bo widac ze im playowi taki abonament sie dobrze sprzedaje wiec niech robia jak robia jak bedzie za nudne i klientów nie bedzie szybko go zmienia

• Anonymous
      Guest

Zastanawiające jest, że podobna promocja w pomarańczowej sieci o nazwie Orange poleca wywołuje drwiny u pleyowców. Moim zdaniem każdy sam wybiera ofartę, która mu pasuje. A od komentatorów oczekuję merytorycznego komentarza nie drwin. Warto dodać, że drwina określa komentującego i oznacza, że nie ma nic do powiedzenia na dany temat. Jestem zainteresowany tą ofertą i oczekuję informacji czy warto.

• Anonymous
      Guest

Ben chcesz skorzystać z Orange Poleca? Ja mam od dwóch tygodni i niewiele pewnie mogę o niej powiedzieć ale nokia e63 sprawuję się świetnie, ale to tel biznesowy więc można się było tego spodziewać. Oferta sama w sobie zła nie jest, mimo wady w postaci 36miesięcznej umowy nadrabiają z nawiązką tańszymi kosztami za minutę.

Viewing 4 reply threads
Reply To: Wiosenna obniżka abonamentu w One Play 65
Your information: