Start Forum Inne Programy do pobrania Windows 10. Darmowa aktualizacja systemu dla urządzeń Acer

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Już 29 lipca zadebiutuje Windows 10, mocno oczekiwana, najnowsza odsłona systemu Windows. Firma Acer poinformowała, które urządzenia z jej oferty zostaną objęte darmową aktualizacją do nowego systemu operacyjnego Microsoft Windows 10. Promocja obowiązuje produkty, zakupione po 29 lipca 2015 roku, oraz również laptopy, komputery stacjonarne i tablety z systemem Windows 7 oraz Windows 8/8.1 zaprezentowane w 2015 roku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Windows 10. Darmowa aktualizacja systemu dla urządzeń Acer

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141070

Co to znaczy darmowa aktualizacja ? Przez rok W10 ma być darmowy na urządzenia z W 7/8/8.1 . Druga sprawa to po zakupie Aspire E 13 ES1-311 3 lipca 2015r nie należy się aktualizacja do W10?

• Anonymous
      Guest

Dziękuję Andrzej , mam jeszcze jedną wątpliwość odnośnie słowa ; zaprezentowane ;. Czy chodzi tu o nowe urządzenia wydane na rynek w 2015 roku?, czy np.Aspire ES1-311 który n.p. był by w sprzedaży o 2014 roku już nie spełnia wymogów Acer? Jak to jest dokładnie.
      Pozdrawiam.

• Anonymous
      Guest

Sprawdziłem na stronie i wygląda że mój Acer spełnia wymagania i dostanie W 10. Mam pytanie dla niektórych laickie , ale z racji mojego wieku nie jestem w nowinkach tak ;bystry; jak niektórzy szczególnie młodzi (choc nie tylko) ludzie. Jest szansa że po instalacji W 10 będą działały mi ; funkcje; które dzisiaj nie działają ?Czy będzie 10-tka jako nowy i jedyny system na komputerze ?

• Anonymous
      Guest

łaski nie robią 😛

Viewing 4 reply threads
Reply To: Windows 10. Darmowa aktualizacja systemu dla urządzeń Acer
Your information: