Start › Forum › Inne › Programy do pobrania › Windows 10. Darmowa aktualizacja systemu dla urządzeń Acer
-
AuthorPosts
-
-
Już 29 lipca zadebiutuje Windows 10, mocno oczekiwana, najnowsza odsłona systemu Windows. Firma Acer poinformowała, które urządzenia z jej oferty zostaną objęte darmową aktualizacją do nowego systemu operacyjnego Microsoft Windows 10. Promocja obowiązuje produkty, zakupione po 29 lipca 2015 roku, oraz również laptopy, komputery stacjonarne i tablety z systemem Windows 7 oraz Windows 8/8.1 zaprezentowane w 2015 roku.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Windows 10. Darmowa aktualizacja systemu dla urządzeń Acer
-
Anonymous
Guest22 lipca 2015 at 16:37Liczba postów: 141070 -
Anonymous
Guest22 lipca 2015 at 19:50Liczba postów: 141070Sprawdziłem na stronie i wygląda że mój Acer spełnia wymagania i dostanie W 10. Mam pytanie dla niektórych laickie , ale z racji mojego wieku nie jestem w nowinkach tak ;bystry; jak niektórzy szczególnie młodzi (choc nie tylko) ludzie. Jest szansa że po instalacji W 10 będą działały mi ; funkcje; które dzisiaj nie działają ?Czy będzie 10-tka jako nowy i jedyny system na komputerze ?
-
-
AuthorPosts