Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Walentynkowy pakiet minut w Play

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 10 lutego Play dla swoich Klientów wprowadzi ekstra pakiet minut w Promocji Walentynkowej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137201

pewnie dadza 500min do 1 nr p4 lub stacjo..zaczyna sie na walentynki "darmowymi" numerami by potem sciagac kase z przepadajacyh minut..koles z centertela pokaze ze bedzie duzo min w sieci ale juz poza siec niespecjalnie

• Anonymous
      Guest

No dokładnie, Play co raz mocniej idzie w kierunku promowaniu połączeń wewnątrzsieciowych, a mieli nie dizelic przyjaciół

• Anonymous
      Guest

A czy Play nie ma przypadkiem najtańszych połączeń poza sieć? Nie ma promocji do wszystkich sieci? Play Karta nadal jest w sprzedaży, wystarczy doładować.

Najfajniej przyjaciół dzieli Orange, wysokie stawki poza sieć, zero promocji poza sieć, a w sieci mnóstwo bonusów. Nie narzekał bym na Play. Nie wszystko mogą zaoferować poza sieć, są pewne granice.

• Anonymous
      Guest

A ja w Simplusie mam bez zadnych okazji mozliwosc rozmawiania z wybrana przeze mnie osoba zupełnie za darmo.

• Anonymous
      Guest

Bez okazji? Przecież usługa darmowego numer w Simplusie jest raz na jakiś czas, a nie jako stała promocja. Już kilka razy była odwoływana. W Play natomiast ten pakiet może zostać, w końcu jakąś osobę kocha się cały czas a nie w Walentynki.

Viewing 5 reply threads
Reply To: Walentynkowy pakiet minut w Play
Your information: