Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi W T-Mobile Usługi z Ulgą – 10 zł zniżki za każdą usługę

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Na klientów T-Mobile, którzy do posiadanego abonamentu (usługi głosowe lub Internetowe) lub taryfy MIX dokupią kolejne usługi abonamentowe, czekają zniżki na każdy kolejny abonament. W ramach Usług z Ulgą klient podpisując drugą i kolejne umowy na usługi telefonii bądź Internetu, mobilnego lub domowego otrzyma 10 złotych zniżki na nowy abonament przez cały okres trwania umowy. Rabaty będą sumowane.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: W T-Mobile Usługi z Ulgą – 10 zł zniżki za każdą usługę

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141105

Sporo możliwości aby obniżyć sobie abonament 🙂 I wycelowane do sporej ilości osób. Fiu fiu….

• Anonymous
      Guest

Dobrze że T też wprowadza taką usługę w końcu u innych też już takie cośfunkcjonuje

• Anonymous
      Guest

Plus na kolejną (drugą) usługę daje 50% zniżki a za trzecią 1 pln. Chyba T Mobile nie za bardzo potrafi „czytać” konkurencję.

• Anonymous
      Guest

Bla bla bla byłem dzisiaj w punkcie nikt nic nie wie, odnależli e-mail, ale sami nie wiedza co jak i gdzie…..rabat 20% od 75 zł i wiec daje i tak oferte na poziomie 60 zł, żadna rewelacja….

• Anonymous
      Guest

W plusie i orange też coś podobnego jest, z tym że smartdom plusa wypada najlepiej. Za telewizję, internet i telefon płacę teraz 76zł – podpisałem umowę jak był drugi produkt za połowę ceny a trzeci za 1zł. Nie wiem jak jest teraz, ale myślę, że coś podobnego.

• Anonymous
      Guest

Najtaniej wychodzi jednak pakiet łączony z plusa, tutaj zgadzam się z przedmówcami. Dodatkowo często pojawiają się promocję na smartfom, więc jeśli z rozmysłem podejść do tematu, można sporo zyskać. No i trzeba pamiętać jak dobry zasięg i stabilne połączenia telefoniczne i internetowe ma plus, pod tym względem bije konkurencję na głowę.

• Anonymous
      Guest

a to na Heyah abonament zadziala?

• Anonymous
      Guest

Fajna opcja, chetnie skorzystam, u mnie wszyscy w Tm

Viewing 8 reply threads
Reply To: W T-Mobile Usługi z Ulgą – 10 zł zniżki za każdą usługę
Your information: