Start Forum Operatorzy Internet mobilny W Polsce najczęściej przegladamy Internet na smartfonach Samsunga

Viewing 3 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

W Polsce mobilni internauci najczęściej przeglądają krajowe strony WWW na ekranach urządzeń Samsunga. Południowokoreański producent wyprzedził takie marki jak Apple i LG. Gemius przeanalizował także, jakie przeglądarki internetowe cieszą się największą popularnością w dwunastu wybranych krajach europejskich

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: W Polsce najczęściej przegladamy Internet na smartfonach Samsunga

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141076

no dobra, a który dostawca internetu jest teraz na topie, że tak sie wyrażę? Z tego co czytam to wydaję mi się że Sferia która uruchamia LTE i lada dzień będzie w całej Polsce, ale może jest tu ktoś o odmiennym zdaniu…?

• Anonymous
      Guest

oni mają te teefony nomadyczne i o tym słyszałem, co do neta to jest ok, brałem kiedyś jak startowali w WWA i mieli miesiąc za darmo, to wypróbowałem. Bez zarzutów, ale wtedy akurat konkurencja miała lepiej cenowo, natomiast brałem najtańsza opcję bo nie małem kasy. teraz kto wie…

• Anonymous
      Guest

Telefony nomadyczne to chyba cośdla starszych osob?? bo nie wiem kto z mlodych łączy teraz tel stacjonarny i komorke. no chyba ze firmy tak robia

Viewing 3 reply threads
Reply To: W Polsce najczęściej przegladamy Internet na smartfonach Samsunga
Your information: