Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi W Heyah Taniej do Wszystkich -informacja prasowa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Heyah rozpoczyna wiosenne porządki – na początek proponuje swoim użytkownikom swobodne rozmowy. W ramach taryfy Multipakiet, klienci Heyah od teraz mogą dzwonić za 25 groszy za minutę.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138796

wow albo 50zł co miesiąc albo 5,90 pakieciarstwo pakieciarstwo sux sux sux sux

• Anonimowy
      Gość

wbrew pozorom masakrycznie dużo jest osób doładowujących za minimum 50 zł więc ofertą trafili myślę do wielu osób… idą na rękę tym na których zarabiają – logiczne

• Anonimowy
      Gość

naprawdę dobry ruch, dali jeszcze niższą stawkę niż Play. pakiety są też w Freshu, więc co to za zarzut. na całą nową ofertę trzeba poczekać, przecież w 2 dni się tego nie zorbi, stąd promocja na początek- i to jaka!

• Anonimowy
      Gość

przypominam Heyah to plus, wiec jaki fresh, no moze teoretycznie tak. W orange podpisalem wlasnie aneks na rok, abonament nizszy o 20%, dodatkowo 50% minut gratis do wszystkich, 100% gratis do orange, minuta wychodzi ponizej 24 grosze do wszystkich a na stacjonarne ponizej 12 gr. Dodatkowo 5 darmowych numerow do orange i na stacjonarne i na pol roku pakiet 10MB

• Anonimowy
      Gość

przecież to nie jest pakiet bo oprócz opłaty 5,90 trzeba zapłacić 25gr za każdą minutę a pakiet polega na zapłaceniu z góry za określoną ilość minut

• Anonimowy
      Gość

Jednak drozej jak do play fresz.Bo niby 25 groszy do wszystkich ale doplaya az 72 grosze.Teraz jak mozna zmieiac numery skad pewnosc ze niedzwonie do kogos i nieplace wiecej?I te pakiety smierdza haczykami na odleglosc.

• Anonimowy
      Gość

@ Tomek – heyah to PTC czyli jak już to Era 🙂

@ rorob – nie płaci się za określoną ilość minut, po opłacie 5.90 pln masz w ciągu 30 dni wszystkie minuty po 25 groszy bez żadnych ograniczeń

• Anonimowy
      Gość

Dokladnie nie placisz z gory za nic tylko masz nie limitowane minuty, dzwonisz ile chcesz przez 30dni. Zas jezeli doladujesz za 50zl nie musisz wtedy placic 5,90, proste w zasadzie zasady. Jezeli dzwoni sie do kogos to chyba wie sie Kto gdzie ma telefon prawda. Chyba ze jakies ogloszenie czy cos ale tego malo jest. Grunt ze jest 25gr do wszystkich teraz jest to najnizsza stawka, zapewne kiedy zniosa przywileje dla Play i do nich bedzie 25gr.

• Anonimowy
      Gość

0,25PLn jest jezeli płacę 12x50PLN=600PLN/rok. W innym przypadku jest to stawka teoretyczna. Praktyczna po wydzwonieniu 147,5 min/ miesiąc jak się płaci 5,90PLN/msc. Jak zapomnisz to … to już jest zupełnie teoretyczne. Inny sposób pakietowania, ale pakiet. Dla mnie to jest bezsensu. Wolę mieć pięć prepaidów we freshu (na rodzinę) i płacić poniżej 1000PLN/rok, nie robić z telefonów skarbonek i mieć je czynne przez rok od każdego kolejnego doładowania. Ale ja widzę, że słaby klient jestem i na takim W3 nie zależy. paradoksalnie Play pewnie na mnie zarobi 300-500PLN/rok, ale jeden z trójki straci 1000PLN/rok. Jest kryzys, a ja nie będę fundował Majorki Prezesom … W3. I tyle.

• Anonimowy
      Gość

jeszcze raz uważnie przeczytajcie co napisał m.in. Kolec:)

porownujac do play, to "wszedzie jest po 29gr dopiero w

drugiej polowie 148-mej minuty, wczesniej jest drozej niz

29gr za minute, w tym na stacjonarne i w sieci heyah, w

opcji z doladowaniem wszedzie(*) 25gr przez 30 dni

tylko, ale takze w sieci i na stacjonarne, w playu od

pierwszej minuty 29 groszy i 5gr w sieci i na stacjonarne,

tu widac roznice

• Anonimowy
      Gość

no i nie qmam, o co kaman, z tym "w dobie kryzysu", tym

mysleniem, to dotad powinnismy placic po 2,40 za minute

z taktowaniem minutowaym, bo nie bylo kryzysu, ja tu nic

nie rozumiem, W3 zwyczajnie jest oligopolem, kartelem

(OrangePlusEraK…) olać ich

• Anonimowy
      Gość

jeszcze z tym "wstydem" placenia mniej bo to nie w oredz

czy erze.. badania socjologiczne ładnie to cos opisuja:

zbadano kto w sklepie targuje sie o nizsza cene produktu,

okazuje sie ze wlasnie robia to Ci z najgrubszym

portfelem, czym jestes biedniejszy, tym bardziej

targowanie uwazasz za niewlasciwe, zadko to wogole

przychodzi komus takiemu do glowy , jak w przyslowiu

"dlaczegos biedny? bos glupi, dlaczegos glupi? boś

biedny"

• Anonimowy
      Gość

Ciekawe, czy Heyah zmniejszy stawkę w równej taryfie. Moim zdaniem- to dopiero początek wojny cenowej 🙂

• Anonimowy
      Gość

Wowczas byla by przerazajaco mocna oferta. Nie dosc ze juz jest naprawde niezla oferta rozmow miedzy narodowych bo jednak 44grosze za minute to dobra stawka a w do tego net 2grosze/100kB

• Anonimowy
      Gość

mam problem, ostatnio przez przypadek wykupiłam miesięczny pakiet "taniej do wszystkich", jednak okazało się że nie bardzo mi odpowiada.. po prostu się nie opłaca.. czy da się go jakoś zlikwidować?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #170223 w W Heyah Taniej do Wszystkich -informacja prasowa
Twoje informacje:

Anuluj