Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › W Heyah Taniej do Wszystkich -informacja prasowa
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość16 marca 2009 o 12:29Liczba postów: 138796przypominam Heyah to plus, wiec jaki fresh, no moze teoretycznie tak. W orange podpisalem wlasnie aneks na rok, abonament nizszy o 20%, dodatkowo 50% minut gratis do wszystkich, 100% gratis do orange, minuta wychodzi ponizej 24 grosze do wszystkich a na stacjonarne ponizej 12 gr. Dodatkowo 5 darmowych numerow do orange i na stacjonarne i na pol roku pakiet 10MB
-
Anonimowy
Gość16 marca 2009 o 17:14Liczba postów: 138796Dokladnie nie placisz z gory za nic tylko masz nie limitowane minuty, dzwonisz ile chcesz przez 30dni. Zas jezeli doladujesz za 50zl nie musisz wtedy placic 5,90, proste w zasadzie zasady. Jezeli dzwoni sie do kogos to chyba wie sie Kto gdzie ma telefon prawda. Chyba ze jakies ogloszenie czy cos ale tego malo jest. Grunt ze jest 25gr do wszystkich teraz jest to najnizsza stawka, zapewne kiedy zniosa przywileje dla Play i do nich bedzie 25gr.
-
Anonimowy
Gość17 marca 2009 o 02:37Liczba postów: 1387960,25PLn jest jezeli płacę 12x50PLN=600PLN/rok. W innym przypadku jest to stawka teoretyczna. Praktyczna po wydzwonieniu 147,5 min/ miesiąc jak się płaci 5,90PLN/msc. Jak zapomnisz to … to już jest zupełnie teoretyczne. Inny sposób pakietowania, ale pakiet. Dla mnie to jest bezsensu. Wolę mieć pięć prepaidów we freshu (na rodzinę) i płacić poniżej 1000PLN/rok, nie robić z telefonów skarbonek i mieć je czynne przez rok od każdego kolejnego doładowania. Ale ja widzę, że słaby klient jestem i na takim W3 nie zależy. paradoksalnie Play pewnie na mnie zarobi 300-500PLN/rok, ale jeden z trójki straci 1000PLN/rok. Jest kryzys, a ja nie będę fundował Majorki Prezesom … W3. I tyle.
-
Anonimowy
Gość17 marca 2009 o 07:12Liczba postów: 138796jeszcze raz uważnie przeczytajcie co napisał m.in. Kolec:)
porownujac do play, to "wszedzie jest po 29gr dopiero w
drugiej polowie 148-mej minuty, wczesniej jest drozej niz
29gr za minute, w tym na stacjonarne i w sieci heyah, w
opcji z doladowaniem wszedzie(*) 25gr przez 30 dni
tylko, ale takze w sieci i na stacjonarne, w playu od
pierwszej minuty 29 groszy i 5gr w sieci i na stacjonarne,
tu widac roznice
-
Anonimowy
Gość17 marca 2009 o 07:15Liczba postów: 138796 -
Anonimowy
Gość17 marca 2009 o 07:25Liczba postów: 138796jeszcze z tym "wstydem" placenia mniej bo to nie w oredz
czy erze.. badania socjologiczne ładnie to cos opisuja:
zbadano kto w sklepie targuje sie o nizsza cene produktu,
okazuje sie ze wlasnie robia to Ci z najgrubszym
portfelem, czym jestes biedniejszy, tym bardziej
targowanie uwazasz za niewlasciwe, zadko to wogole
przychodzi komus takiemu do glowy , jak w przyslowiu
"dlaczegos biedny? bos glupi, dlaczegos glupi? boś
biedny"
-
AutorWpisy