Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Virgin Mobile – 5 GB Internetu do odwołania

Viewing 3 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Wirtualny operator telefonii komórkowej w Polsce – Virgin Mobile, właśnie poinformował, że promocja dotycząca pakietu #BEZLIMITU w cenie 29 zł została przedłużona. Użytkownicy mogą do odwołania korzystać z szybkiego Internetu z pakietem 5GB.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Virgin Mobile – 5 GB Internetu do odwołania

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141128

Z jakiego szybkiego? Lte pleja jest wolniejsze od hspa sieci roamingowej t-mobile.

• Anonymous
      Guest

Nie prawda ja mam obecnie 6.75Mb/s a najwięcej było 20Mb/s i to w dolinie pod Krakowem 2.5km od masztu z jedną kreską na modemie.Musisz najwidoczniej być w centrum miasta,gdzie jest mało masztów a za dużo użytkowników.Zdarza się ,patrzyłem kiedyś w komórce po Krakowie.Niektóre dzielnice to nawet 50Mb/s a niektóre to tylko 4-6Mb/s.A to co piszesz po prostu w danym czasie nikt nie korzystał z tej starszej technologi bo jest już LTE i dlatego Hspa działa dobrze ale tak realnie to Hspa wyciąga max 6Mb/s a Hspa+ 12Mb/s większych wartości nie uświadczyłem.

• Anonymous
      Guest

czemu ten roaming w plaju??????? lepiej zrobić tmoble głównym plus zapasowym i pozamiatane!

Viewing 3 reply threads
Reply To: Virgin Mobile – 5 GB Internetu do odwołania
Your information: