Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy stacjonarni › Vectra stawia na cyfrę
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość15 września 2009 o 19:59Liczba postów: 138526 -
Anonimowy
Gość15 września 2009 o 20:08Liczba postów: 138526 -
Anonimowy
Gość16 września 2009 o 21:40Liczba postów: 138526Kuguar chciałbyś mieć kredyt kupiecki?:) U osiedlowego operatora musisz płacić, bo to zazwyczaj jeden gość, który się tym zajmuje i nie ma jak Ci dawać upustów bo ciągnie koniec z końcem ledwo co. Z wyjątkami oczywiście. Duży operator da Ci coś "za darmo" bo go na to stać. I dlatego ja z osiedlowego przeszedłem na dużego dostawcę, bo jest najzwyczajniej w świecie taniej.
-
Anonimowy
Gość18 września 2009 o 14:38Liczba postów: 138526ja mam net w asterze i za 8Mb płace teraz około 80zł w pakiecie z tv i telefonem (200zl caly pakiet). Z tego co się rozejrzałem za 8Mb branym choćby w pakiecie, mogę zapłacić ponad 2 razy mniej. W Vectrze 36zł (z tv i telefonem w droższym pakiecie analogowym łącznie 160), a w UPC 140 za wszystko w pakiecie podstawowym (75zł za 5Mb internet..). Więc chyba wiem już na co zmienie jak niedługo skończy się umowa
-
Anonimowy
Gość20 września 2009 o 19:28Liczba postów: 138526ja płacę u swojego osiedlowego dostawcy netu ponad 60 zeta za prędkość mniej niż 1 mb. Jak patrzyłem na stronach www większych firm, to wszędzie opłaty są o wiele niższe za taką prędkość albo prędkość jest o wiele wyższa za taką cenę.
Myślałem, żeby jak skończy mi się umowa, założyć sobie neta od Netii, za minimalną opłatę, ale tam gdy się weźmie z telefonem stacjonarnym to opłata jest o 10 zeta niższa. Ale po co mi telefon stacjonarny? Chyba tylko do ozdoby mieszkania. Myślę więc, żeby po wygaśnięciu umowy założyć sobie samego neta albo net + TV, tylko albo od vectry albo od astera albo od jakiegoś innego operatora.
-
Anonimowy
Gość21 września 2009 o 11:25Liczba postów: 138526W asterze jest niewiele drożej niż w vectrze. A jak to się przedstawia jakościowo? Pewnie jest w miarę podobnie, ktoś wie? Ale gdybym zdecydował się jednak na TV + net, to wolałbym od vectry, bo zasięgnałem informacji na temat astera i ktoś tam mi mówił, że podmieniają programy bez żadnego uprzedzania abonentów.
-
Anonimowy
Gość21 września 2009 o 13:50Liczba postów: 138526wiesz, Frodo, ja też uważam, że to jest niedopuszczalne ze strony astera. Mi się to nigdy osobiście coś takiego nie przytrafiło, bo nie mam TV w asterze, ale mój znajomy mi o tym opowiadał, że mu tak podmienili programy. Nie wiem, czy to jest sprzeczne z umową, bo kumpel nie pokazywał mi tej umowy. Chociaż ze swojej strony wątpię, żeby był taki zapis w umowie: "operator zastrzega sobie prawo do dokonania zmiany w ofercie programów bez informowania abonentów", bo na pewno by stracili wielu potencjalnych klientów.
-
Anonimowy
Gość22 września 2009 o 13:35Liczba postów: 138526No właśnie z tego co mi wiadomo to nie ma tak. Kupujesz jakiś pakiet specjalnie dla jakiegoś kanału. Mój wujek miał Vectre i jak wycofali chyba jakieś dwa kanały to przyszło pismo, że ma prawo zrezygnować z umowy w związku ze zmiana pakietu na jaki się zgadzał. Ale go poinformowali fachowo i został.
-
Anonimowy
Gość1 października 2009 o 11:32Liczba postów: 138526posiadam internet i tv vectry pzeszedł 2mb na 8 mb bo była promoca różnica 5zł na mieśiąc jak kolega wyrzen napisał taryfa nocna wystepuje 16mb gdzieś 3 w nocy lub 4 ale w dzień niestety vectra sie nie wywiązuje do koncja 8mb na umowie 5mb w dzień nie ma stałego czyl jakieś 3mb plecy za dnia a nabed niżej spada to największy minus
-
Anonimowy
Gość3 października 2009 o 15:49Liczba postów: 138526 -
Anonimowy
Gość12 listopada 2009 o 08:49Liczba postów: 138526ja miałęm 6 w vectrze i było fajnie ,jak wprowadzili 16 to oczywiście przeszedłem i zaczęły się kłopoty w pobliżu 16 to jest w nocy i rano ,a wtedy kiedy korzystam czyli po południu i wieczorem to najczęściej ledwo do 3 dochodzi ,najwyraźniej nie radzą sobie technicznie bo jak duzo ludzi siądzie to lipa ,ale co mi z takich 16 nie będe w nocy wstawał albo z pracy sie zwalniał żeby mieć szybki internet
-
AutorWpisy