Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe UPC rozszerza zasięg usługi cyfrowej o kolejne 3 miasta

Viewing 3 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

UPC Polska rozszerza zasięg usługi cyfrowej o 3 kolejne miasta. Od 12 stycznia 2009 dostęp do telewizji cyfrowej w ofercie operatora będą mieli mieszkańcy Bydgoszczy, zaś od 14 stycznia Kielc. Jeszcze w tym miesiącu z telewizji cyfrowej UPC korzystać będą także mieszkańcy Lublina.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141138

Ja od nich odszedłem po 4 latach do dziś nie podłączyli dodatkowych usług (internet) nie mówiąc już o cyfrówce tłumacząc się nie możnością, chociaż w innych częściach Bydgoszczy jest to możliwe…

• Anonymous
      Guest

a mnie oklamywali przez dluzszy czas, jak podpisalem aneks do umowy, to okazalo sie, ze zadnej cyfrowki w najblizszym czasie nie bedzie i bezczelne wpieraja mi teraz, ze nikt nie mogl mi niczego obiecywac, a przeciez obiecanki i zapewnienia slyszalem caly czas. Gdybym mial jakis tani wybor ( 3 TV w domu ), to rzucilbym to w diably

• Anonymous
      Guest

Z wypowiedzi zdecydowanej większości klientów telewizji cyfrowej upc wynika,że wszędzie są kłopoty odbioru niektórych programów w odpowiedniej jakości obrazu i dżwięku.Pytam więc upc czy jest to telewizja w wersji cyfrowej czy naciąganie klientów na większe opłaty.

Viewing 3 reply threads
Reply To: UPC rozszerza zasięg usługi cyfrowej o kolejne 3 miasta
Your information: