Start Forum Operatorzy VOIP UPC Polska najszybszym operatorem wg Steam

Viewing 3 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Platforma Steam, czyli dystrybutor cyfrowych treści, w tym m.in. gier komputerowa opublikował w ostatnim czasie statystyki pobierania danych z platformy. UPC Polska zajęła pierwsze miejsce, wyprzedzając m.in. Netię, Vectrę, czy Orange. W statystykach uwzględniono 10 dostawców i obejmuje średnią pobrań z platformy Steam z ostatnich siedmiu dni.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: UPC Polska najszybszym operatorem wg Steam

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141148

Play szybszy od Orange, to ciekawe

• Anonymous
      Guest

UPC najszybsze? Dziwne, ja miałem kiedyś od nich neta i nie byłem zbytnio zadowolony… Od kiedy przeszedłem do Netii jest dużo lepiej.

• Anonymous
      Guest

czarek troche dziwne. O ile rozbudowa sieci w Orange to czas oczekiwania 2-5 lat to w UPC ~1 mc…

Miałem kiedyś łącze od operatora lokalnego, który wykupił łącze w netii – działało tragicznie (no może poza swoją siecią która szła po Telekomunikacji kolejowej, ale przyszedł czas zmian i zmienili łącze główne na neti). Inni operatorzy korzystający z TK zaczeli proponowac dużo szybsze predkosci przy podobnych cenach. W każdym razie pingi bylo ok, ale ~1 tydzien przerwy po kazdej burzy…
      Wtedy upc u mnie podl kable umożliwijac podl internetu i zmienilem operatora na upc i jestem zadowolony.
      Teraz mam upc 0 awarii od kilku dobrych lat.

Play? Hmm w cetrum katowic nie da sie z tego korzstac – zrywa co 3 minuty. siec play jest przeciazona i ma najnizsze priorytety. blueconnect bez lte lepiej działa….

Viewing 3 reply threads
Reply To: UPC Polska najszybszym operatorem wg Steam
Your information: