Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Unikalny starter OFnK z micro SIM i 1 GB

Viewing 13 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

W salonach firmowych są już dostępne startery Orange Free na kartę z kartami micro SiM. Starter kosztuje 20 zł i tyle dostajecie na start na rozmowy, SMS-y, MMS-y i połączenia z Internetem.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

OFnK z Orange i iPlus to całkiem realna konkurencja dla Play na kartę. Powiem więcej zważywszy na zasięg nawet są lepsi od tego nadymanego pleya.

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

” [i] [/i] Żaden inny operator nie ma takiej oferty. Jak doskonale wiecie mniejszy SIM jest potrzebny, by korzystać z iPhone 4 oraz iPada bez partyzantki, czyli obcinania nożyczkami tradycyjnej karty.” [i] [/i] Nieprawda! W Play Online już od jakiegoś czasu są dostępne startery POnK z MicroSIM.
      Jak widać Pan Wojtek nadal nie wyściubił nosa poza Grupę TP i swojego bloga.

• Anonymous
      Guest

Pewnie że oferują nic nowego Orange nie wprowadził. Dla mnie super nowością w tej sieci była by informacja o tym że w końcu zaczęli sprzedawać telefony bez blokad jak reszta operatorów…

• Anonymous
      Guest

Nie będę chwalił pleya,bo dla mnie akurat to ideał jeśli chodzi o ceny i oferty.Przypomina mi starą dobrą ideę.Od czasów idei nic się nie zmieniło w mojej lokalizacji,żadnego nadajnika nie dostawili,nawet starych nie przebudowali na 3G.Pozostała trójka postawiała nowe i stare poprzerabiali na 3G.Włącznie z pleyem.Internet z orangutana chodzi jak za czasów ideii edge o jakości rozmów to nawet nie wspomnę.Najbardziej zacofany operator z całej czwórki.Nawet jak by dali 100GB i 100000 min za 1 zł to im podziękuję.

• Anonymous
      Guest

ktry: na pewno nie najbardziej zacofany, zobacz choćby na mobilny net, chyba tylko w Orange można korzystać z łączonego zasięgu 3g/cdma, niedawno poza tym rozpoczęli testy szybkiego mobilnego netu HSPA+ Dual Carrier (do 42 Mb/s). Można nie lubiś jednego czy drugiego opa, ale trochę obiektywizmu…

• Anonymous
      Guest

Jednym słowem pierwszy w polsce prepaid z MicroSIM

• Anonymous
      Guest

rezus;nie lubię to akurat bardziej ery,nie będę pisał za co.W mojej lokalizacji to jest akurat idealny przykład zacofania i nie doinwestowania ze strony technicznej.Jeden nadajnik na całe miasto i okolice,a nie jest to aż taka całkiem dziura,era ma 3,pley,2,plus 3.Dodam wszystkie działające w 3G,i 2G.Orangutan tylko 1 i tylko 2G,bez cdma.Przy takim inwestowaniu w zasięg to prędkości rzędu 42Mb to może za sto lat u mnie dotrą.Inni mogą i im się opłaca,a orange ma tylko to co odziedziczył po idei po,starej dobrej idei,która przypomina mi dzisiejszego pleya.

• Anonymous
      Guest

Lonia, świadomością tkwisz chyba jeszcze w 2008 roku. Od tego czasu wiele sie zmieniło na lepsze – zasięg Play jest już bardzo szeroki.

• Anonymous
      Guest

operatorzy powinni olać urządzenia z microsim. robi się tylko niepotrzebny bałagan. czy jakiś inny producent stosuje microsimy? bo jeżeli to jest tylko wymysł apple to powinni nie sprzedawać ich sprzętu.tak dla zasady. a co do zasięgu 3G naszych operatorów. piszecie że brak wam zasięgu w miejscach poza dużymi aglomeracjami i niektórzy nawet za darmo nie wezmą tych ofert z uwagi na brak zasięgu a ja mieszkam w Krakowie i też też nie biorę pod uwagę wszystkich opów z uwagi na brak 3G. tak jest np. na ulicy Dożynkowej w erze. nie uświadczysz tutaj zasięgu 3G a kolega mieszka na ulicy Żułowskiej i ma w orange problemy nie tylko z 3G ale również z 2G.

• Anonymous
      Guest

Mirco sim na dzień dzisiejszy mało kto może wykorzystać. Oferta raczej adresowana do bardzo wąskiego grona. Mało tego żeby Orange jeszcze poprawiło te ciągłe komunikaty przy logowaniu się do sieci – siec zajęta. Strasznie irytujące to jest…

• Anonymous
      Guest

To może ma być ukłon wobec właścicieli iphonów, kupujących tel na wolnym rynku, a korzystających z pre-paidów. Tylko wydaje się to być tak niszowa grupa, że wprowadzenie karty micro sim wydaje się być nieuzasadnione. Dziwne kombinowanie Orange.

• Anonymous
      Guest

paol: wiesz, może i jest to niszowa grupa, ale chyba na tym polega troska o klienta, żeby usługi kierować również do tych, którzy są mniej liczni, raz się chce trafić do klienta masowego i wprowadza się obniżki Neostrady, czy Orange Free, ale jest też czas na usługi bardziej niszowe.

• Anonymous
      Guest

nie zauwazylem by ktos napisal ze posiada zewnetrzna antene!!! byc moze wasze urzadzenia w waszych lokalizachach uzbrojone w porzadne anteny dzialaly by poprawnie!!!! pomyslcie o tym. niestety w erze tv kablowego wiekszosc uzytkownikow roznych odbiornikow zapomiala o antenach!!!

Viewing 13 reply threads
Reply To: Unikalny starter OFnK z micro SIM i 1 GB
Your information: