Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Unikalny starter OFnK z micro SIM i 1 GB
-
AuthorPosts
-
-
-
” [i] [/i] Żaden inny operator nie ma takiej oferty. Jak doskonale wiecie mniejszy SIM jest potrzebny, by korzystać z iPhone 4 oraz iPada bez partyzantki, czyli obcinania nożyczkami tradycyjnej karty.” [i] [/i] Nieprawda! W Play Online już od jakiegoś czasu są dostępne startery POnK z MicroSIM.
Jak widać Pan Wojtek nadal nie wyściubił nosa poza Grupę TP i swojego bloga. -
Anonymous
Guest9 października 2010 at 16:11Liczba postów: 135707Nie będę chwalił pleya,bo dla mnie akurat to ideał jeśli chodzi o ceny i oferty.Przypomina mi starą dobrą ideę.Od czasów idei nic się nie zmieniło w mojej lokalizacji,żadnego nadajnika nie dostawili,nawet starych nie przebudowali na 3G.Pozostała trójka postawiała nowe i stare poprzerabiali na 3G.Włącznie z pleyem.Internet z orangutana chodzi jak za czasów ideii edge o jakości rozmów to nawet nie wspomnę.Najbardziej zacofany operator z całej czwórki.Nawet jak by dali 100GB i 100000 min za 1 zł to im podziękuję.
-
Anonymous
Guest9 października 2010 at 16:27Liczba postów: 135707ktry: na pewno nie najbardziej zacofany, zobacz choćby na mobilny net, chyba tylko w Orange można korzystać z łączonego zasięgu 3g/cdma, niedawno poza tym rozpoczęli testy szybkiego mobilnego netu HSPA+ Dual Carrier (do 42 Mb/s). Można nie lubiś jednego czy drugiego opa, ale trochę obiektywizmu…
-
Anonymous
Guest9 października 2010 at 20:38Liczba postów: 135707rezus;nie lubię to akurat bardziej ery,nie będę pisał za co.W mojej lokalizacji to jest akurat idealny przykład zacofania i nie doinwestowania ze strony technicznej.Jeden nadajnik na całe miasto i okolice,a nie jest to aż taka całkiem dziura,era ma 3,pley,2,plus 3.Dodam wszystkie działające w 3G,i 2G.Orangutan tylko 1 i tylko 2G,bez cdma.Przy takim inwestowaniu w zasięg to prędkości rzędu 42Mb to może za sto lat u mnie dotrą.Inni mogą i im się opłaca,a orange ma tylko to co odziedziczył po idei po,starej dobrej idei,która przypomina mi dzisiejszego pleya.
-
Anonymous
Guest10 października 2010 at 12:04Liczba postów: 135707operatorzy powinni olać urządzenia z microsim. robi się tylko niepotrzebny bałagan. czy jakiś inny producent stosuje microsimy? bo jeżeli to jest tylko wymysł apple to powinni nie sprzedawać ich sprzętu.tak dla zasady. a co do zasięgu 3G naszych operatorów. piszecie że brak wam zasięgu w miejscach poza dużymi aglomeracjami i niektórzy nawet za darmo nie wezmą tych ofert z uwagi na brak zasięgu a ja mieszkam w Krakowie i też też nie biorę pod uwagę wszystkich opów z uwagi na brak 3G. tak jest np. na ulicy Dożynkowej w erze. nie uświadczysz tutaj zasięgu 3G a kolega mieszka na ulicy Żułowskiej i ma w orange problemy nie tylko z 3G ale również z 2G.
-
Anonymous
Guest10 października 2010 at 12:19Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest10 października 2010 at 15:37Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest11 października 2010 at 07:43Liczba postów: 135707paol: wiesz, może i jest to niszowa grupa, ale chyba na tym polega troska o klienta, żeby usługi kierować również do tych, którzy są mniej liczni, raz się chce trafić do klienta masowego i wprowadza się obniżki Neostrady, czy Orange Free, ale jest też czas na usługi bardziej niszowe.
-
Anonymous
Guest5 lipca 2011 at 05:04Liczba postów: 135707
-
-
AuthorPosts