Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Trzy nowe miejscowości w Play Online

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Po raz kolejny powiększa się zasięg bezprzewodowego internetu Play Online. Od 27.11 na mapie pojawiły się 4 nowe miasta. Internet PLAY Online zbliża się do 600 miast.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135616

Ja jak widzę taki artykuł to mnie mierzi. Niech Play naprawdę zrobi sobie mapkę z zasięgiem a nie spamuje swoim zasięgiem netu. Mają wszędzie czyli nigdzie. Zresztą dla mnie pomyłka Tłuszcz jest zaraz za Wołominem i co do tej pory nie było tam zasięgu…

• Anonymous
      Guest

Kiedy będzie Szczuczyn albo Radzilów?

• Anonymous
      Guest

Mam umowę u któregoś z W3 na abonament ale mam w nim 120minut za 30zł do wszystkich więc mi rybka oferta Play. Zresztą do nich nie mam zamiaru przechodzić 🙂 Widać Wy coś za nerwowi, może zasięgu nie ma 🙂

• Bandyto3xx
      Participant
      Liczba postów: 109

@nick – głupiego udajesz czy co? Po pierwsze Play to nowa

sieć, co w 1 miesiąc mają całą Polskę obsadzić zasięgiem?

Po za niezłey offtop z tymi minutami zrobiłeś, kogo

interesuje to że masz 120 minut za 30zł? Ja obecnie za

32,50 mam 166 minut? I co ty na to? I o zasięg się nie martwię jak dzwonie bo mogę korzystać również z plusa

wiec nie jestem nerwowy ze zasięgu nie mam.

• Anonymous
      Guest

Ale jak dlugo jeszcze bedziemy nazywac Play nowa siecia? Juz prawie 3 lata sa na rynku. Dla mnie ten news jest bezsensowny. Po co w ogole pisac o trzech nowych miastach? To co? Postawili 3 nowe nadajniki? Lepiej zeby limity poprawili, bo w tej chwili nie maja ani technologii i zasiegu, ani atrakcyjnych cen. Odkad Orange poprawilo swoja oferte, Play nie ma nic do zaoferowania.

• Bandyto3xx
      Participant
      Liczba postów: 109

@sander – Przez 3 lata wybudujesz infrastrukturę wartą kilka

MLD $ ? Jednocześnie zdobywając zezwolenia na budowę i

dogadywać się z mieszkańcami? Dla mnie sieć nową będzie

co najmniej kilka lat a nie 3.

• mimons
      Member
      Liczba postów: 11

PLAY w 2,5 roku ma ponad 600 miejscowości i tylu klientów

gdzie inni operatorzy takich wyników w takim czasie nie

osiągneli

• Anonymous
      Guest

No nie wiem. Orange pokrylo prawie caly obszar kraju sygnalem cdma byc moze nawet szybciej niz w 2.5 roku. Ale to wiadomo, ze inaczej, bo juz mieli baze. Ale fakt faktem, ze Play nie jest juz nowa firma i nie nazywajmy juz jej tak. Zreszta rynek nie ma skrupolow – nie jest wazne czy jestes nowym operatorem, zcy starym – liczy sie oferta. I tutaj play odstaje. Od orange przynajmniej. innych operatorow nie znam tak dobrze.

Viewing 8 reply threads
Reply To: Trzy nowe miejscowości w Play Online
Your information: