Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Trzy nowe miejscowości w Play Online
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest26 listopada 2009 at 17:28Liczba postów: 135616 -
@nick – głupiego udajesz czy co? Po pierwsze Play to nowa
sieć, co w 1 miesiąc mają całą Polskę obsadzić zasięgiem?
Po za niezłey offtop z tymi minutami zrobiłeś, kogo
interesuje to że masz 120 minut za 30zł? Ja obecnie za
32,50 mam 166 minut? I co ty na to? I o zasięg się nie martwię jak dzwonie bo mogę korzystać również z plusa
wiec nie jestem nerwowy ze zasięgu nie mam.
-
Anonymous
Guest27 listopada 2009 at 10:00Liczba postów: 135616Ale jak dlugo jeszcze bedziemy nazywac Play nowa siecia? Juz prawie 3 lata sa na rynku. Dla mnie ten news jest bezsensowny. Po co w ogole pisac o trzech nowych miastach? To co? Postawili 3 nowe nadajniki? Lepiej zeby limity poprawili, bo w tej chwili nie maja ani technologii i zasiegu, ani atrakcyjnych cen. Odkad Orange poprawilo swoja oferte, Play nie ma nic do zaoferowania.
-
-
Anonymous
Guest30 listopada 2009 at 10:26Liczba postów: 135616No nie wiem. Orange pokrylo prawie caly obszar kraju sygnalem cdma byc moze nawet szybciej niz w 2.5 roku. Ale to wiadomo, ze inaczej, bo juz mieli baze. Ale fakt faktem, ze Play nie jest juz nowa firma i nie nazywajmy juz jej tak. Zreszta rynek nie ma skrupolow – nie jest wazne czy jestes nowym operatorem, zcy starym – liczy sie oferta. I tutaj play odstaje. Od orange przynajmniej. innych operatorow nie znam tak dobrze.
-
AuthorPosts