Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › TP traci kilkanaście mln zł rocznie na nieetycznych chwytach marketingowych
-
AuthorPosts
-
-
Aktywni handlowcy operatorów stacjonarnych chętnie podkupują klientów konkurentom. Dobrze jak robią to zgodnie z prawem, gorzej, gdy posługują się oszustwem. Szacujemy, że takich spraw może być nawet kilkadziesiąt tysięcy rocznie i tracimy na tym kilka mln zł – napisał na swoim blogu rzecznik Grupy TP Wojciech Jabczyński.
-
Anonymous
Guest11 lutego 2010 at 12:00Liczba postów: 141116Dodam jeszcze, że teraz telefonia komórkowa jest tańsza, bezpieczniejsza, no i mobilna. Ja osobiście nie mam tel.stacjonarnego od wielu już lat i bardzo to sobie chwalę. Raz byli u mnie i zapytali, czy nie chę zmiany operapora. A jak zapytałem czy mają lepszą ofertę niż Play Fresh, to uciekłi :)))
-
Anonymous
Guest11 lutego 2010 at 14:11Liczba postów: 141116I niech się cieszą wkońcu będą mieli taniej niż w tp! Dobrze wiem jak pracują tacy przedstawiciele i takie teksty się praktycznie nie zdarzają, może 1 na 20 i to jak jakiś emeryt nie zrozumie o co chodzi… A ogólnie to tepsa okrada na abonamentach socjalnych i standardowych a biedni ludzie płacą po 71gr za impuls lokalny;/;/
-
Anonymous
Guest11 lutego 2010 at 14:45Liczba postów: 141116
-
-
AuthorPosts