Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe TP będzie miała nową siedzibę za 400-500 mln zł

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Telekomunikacja Polska chce do 2011 roku uruchomić nową siedzibę. Realizacja projektu „Miasteczko Grupy TP” ma kosztować 400-500 mln zł – ujawnił prezes TP Maciej Witucki.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135812

Było już o tym info na paru portalach jakiś czas temu, więc nie jest to jakiś"wielki nius" Pomysł generalnie jest całkiem sensowny, żeby zintegrować wszystkie najważniejsze biura w jednym miejscu…

• Anonymous
      Guest

Wydają grube miliony na nową siedzibę, a w mojej miejscowości dalej niemożna podłączyć neostrady z powodu "braku możliwości technicznych"

• Anonymous
      Guest

ale mogą w ogole podłączyć?? żadnej prędkości?? niemożliwe

• Anonymous
      Guest

Netia i tak by była możliwa tylko na łączu tp więc oni odrazu odmawiają z winy tp a tp tłumaczy sie brakiem łączy, a najlepsze to że sąsiadce piętro niżej podłączyli internet a dla mnie juz brakło łączy

• kamishone
      Member
      Liczba postów: 24

no cóz luke mały ukłon do pana wituckiego troche szmalu mu zaproponujesz i neta ci podłoncza on bedzie miec wieksza pensyjek ty necika jak flegme

• Anonymous
      Guest

a może po prostu trzeba zadzwonić do siedziby tp w swoim rejonie i poprosić o wymianę skrzynki rozdzielczej, bo może po prostu nie ma w niej miejsca?

• Anonymous
      Guest

Już kilka razy miałem telefon od pracowników tp z oferta neostrady z tv oczywiscie za tv podziekowalem ale internetem byłem zainteresowany, w ciagu jednego dnia 3 osoby do mnie dzwonily, juz sie oferowali ze przyjada z umowa i… ucichło, a po 2 tygodniach jak zadzwoniłem na błękitna linie dowiedzieć sie co i jak otrzymalem informacje że była złożone zamówienie ale nie na internet tylko na podłączenie do centrali czy coś w tym stylu i zostało ono anulowane z powodu braku możliwości technicznych, tak więc dalej pozostanie mi korzystanie z usług lokalnej radiówki, jak narazie jednego mozliwego dostępu do internetu.

• Anonymous
      Guest

ładnie ludzi zwalniają a tu nową siedzibę sobie budują i to za pół miliarda złotych, ładnie ładnie. Jak dla mnie kasa wyrzucona w błoto, bo dotychczasowa siedziba jest wystarczająca.

Viewing 8 reply threads
Reply To: TP będzie miała nową siedzibę za 400-500 mln zł
Your information: