Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › Test Manta MM9359 – gratka dla miłośników doznań ekstremalnych
-
AuthorPosts
-
-
Kamery sportowe 4K to rozwiązanie, które mogą dostarczyć naprawdę mnóstwo frajdy – bo wyjątkowe chwile zdarzają się nieoczekiwanie. A, że zbliża się czas upragnionego wakacyjnego wypoczynku, licznych podróży, a co za tym idzie niezapomnianych przeżyć, postanowiliśmy sprawdzić nową kamerę MM9359 STEADYCAM ACTIVE firmy Manta
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Test Manta MM9359 – gratka dla miłośników doznań ekstremalnych
-
Anonymous
Guest26 czerwca 2017 at 21:18Liczba postów: 141129 -
Anonymous
Guest27 lipca 2017 at 07:56Liczba postów: 141129Właśnie ją rozpakowałem i się nią pobawiłem (kupiłem w internecie za 379 zł). Mogę ją porównać jedynie z rejestratorem, który kupiłem teściom w tamtym roku (, dziesięcioletnią kamerą SONY z HD no i z smartphonem Z3. No cóż kamera zupełnie odpada (masa, gabaryty, rozdzielczość obrazu). Rejestrator (dałem 359 zł) też odpada. jeśli chodzi o Z3 to niestety jakość obrazu i zdjęć jest nieporównywalna, jednak należy pamiętać o tym, że kąt widzenia 170 st. na wstępie wpływa na jakość zdjęć i filmu. Podzielam zdanie autora jeśli chodzi i obsługę i możliwości. Tutaj moje pełne zaskoczenie – na plus oczywiście. Oczywiście duży minus przy słabym oświetleniu lub jego braku, na tym polu obrywa od wszystkich wymienionych wyżej urządzeń. Uwaga do producenta, wśród akcesoriów powinna znaleźć się przystawka z diodą LED.
Pojutrze śmigam nad morze i rower, jak wrócę to coś dopiszę.
-
-
AuthorPosts