Start Forum Sprzęt Apple Test iphone 3G S

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Klienci w ciągu 3 dni od premiery kupili ponad 1 milion aparatów iPhone 3GS. W Polsce brakuje twardych danych na temat liczby sprzedanych iPhone’ów. Nowy iPhone 3GS jest według danych producenta najszybszą odmianą urządzenia.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Test iphone 3G S

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141093

Hmm 61kB/s w edge ? Cos chyba nie tak z tymi

predkosciami 😉

• Bandyto3xx
      Participant
      Liczba postów: 109

Gdyby nie ta cena to może miałby szansę stać się większym

hitem.

• Anonymous
      Guest

Co do braków to tylko aparatu na przednim panelu brak a tak to wszystko posiada wystarczy troche instalacji i mamy tez multi-tasking wysylaniu plikow brzez bt itp

• Anonymous
      Guest

brak lampy blyskowej,brak oslony aparatu,wrazliwosc na wysokie temperatury,np producent zaleca aby nie uzywac gpsa gdy jest wiecej niz 35stopni.telefon porazka

• Anonymous
      Guest

cóz mi mój 3g nieco się rozwalił i właśnie wygląda jak

iphone 3gs z funkcją czarny na białym 😀

• Anonymous
      Guest

Świetny telefon, internet w nim śmiga, jak w żadnym innym telefonie, ipod klasa sama w sobie i appstore z tysiącami aplikacji do pobrania. Polecam

Weźmiesz raz jabłuszko, poobcujesz z nim trochę i już nie zechcesz wrócić do innego telefonu

• Anonymous
      Guest

Mam już piątego iPhona 3gs każdy chodzi świetnie przed tym telefonem korzystałem z noki i samsunga na Windowsie i mogę tylko powiedzieć rewelacja pod każdym względem jedyna wada to tylni panel zdatny zna zarysowania choć mnie nie dotyczy bo jak mam zrysowany wymieniam na nowy za free ale na to tez jest sposób folia dobry pokrowiec w sumie fonik wart swoich pieniędzy i dobrze ze tyle kosztuje bo nie każdy może go mieć wiec posiadacze iPhona w Polsce mogą się zaliczać do elity :):):) apple wie co robi

• Anonymous
      Guest

mi sie wlaczyl te negatyw jak mam to wylaczyc ?

Viewing 8 reply threads
Reply To: Test iphone 3G S
Your information: