Start Forum Sprzęt Android Test Huawei U8650

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Tym razem w nasze ręce trafił kompaktowy członek wciąż rosnącej rodziny Ideos. Sprawdźmy jak sprawdza się w codziennym użytkowaniu najnowszą smartfon firmy Huawei U8650 Sonic. Telefon oparty jest o system operacyjny Google Android 2.3 Gingerbread.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Test Huawei U8650

• ferdar
      Participant
      Liczba postów: 1625

Widać że chińczyk bo przypomina samsunga,ale Huawei robi dobre modemy więc jeśli telefon będzie równie dobry i nie drogi to z pewnością może być konkurencją dla Samsunga mimo iż parametrami nie zachwyca.

• akmk
      Member
      Liczba postów: 421

Cena w sam raz jak za smartfona dla cierpliwych o stalowych nerwach,testowałem w play smartfona tej firmy i nerwów starczyło mi na 2 dni bo nawet sms nie można było napisać bez przestojów ale jako modem działał dobrze.Dobra propozycja dla ludzi chcących się pochwalić posiadaniem smartfona.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141091

na drugim zdjęciu widać że telefonik uzyskał lepszy wynik na benchmarku niż galaxy s (i9003 czy i9000?), zadziwiające;) nie ma go co porównywać do tego huawei z akcji play, prędzej do takich low-endowych smartfonów jak Galaxy mini i Giro, Lg GT, ZTE Blade…etc. Nie wypada na ich tle źle, choć z ceną trochę przeholowano.

• Anonymous
      Guest

ciekawy smartfon i nawet mi się podoba

• Anonymous
      Guest

posiadam ten telefon 4 dni,i dziala bez zarzutów,tylko bateria kiepsko trzyma bo około 4 dni,ale ogolnie polecam telefon

• Anonymous
      Guest

Jeśli ktoś wie jak wgrać polskie oprogramowanie prosze o kontakt
      gunas1000@o2.pl

z góry dziekuje 😉

• Anonymous
      Guest

jak wgrac przegrac muzyke i zdjecia na ten telefon przez usb ?

Viewing 7 reply threads
Reply To: Test Huawei U8650
Your information: