Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Telefony Dual-Sim Test DOOGEE TITANS2 DG700 – smartfon na każde warunki

Viewing 18 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Według producenta DOOGEE TITANS2 DG700, stworzono z myślą o użytkownikach, którzy odważnie stają w szranki z naturą, bez względu na porę roku, dnia i aurę. Jak smartfon poradził sobie z trudnymi warunkami w górach, po „przypadkowej” kąpieli w lodowatej wodzie, lub na basenach termalnych, pracy w dużym zapyleniu. Czy zamiast możliwości nawiązywania połączeń, musieliśmy oddać go do serwisu. Zapraszamy do przeczytania naszego testu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Test DOOGEE TITANS2 DG700 – smartfon na każde warunki

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141094

A podsumowanie?

• Anonymous
      Guest

Coraz bardziej podoba mi się ten telefon. Jestem prawie przekonana aby go kupić na turystyczne wyprawy. Dzięki za test

• Anonymous
      Guest

W tej cenie najciekawszy smartfon dla turysty

• Anonymous
      Guest

piszecie o braku zawieszki do smyczy.
      a na filmie producenta widać ze telefon jest zanurzany na smyczy (taśmie)

• Anonymous
      Guest

Jest świetn. Niby pancerny a spokojnie mogę go zabrać do biura i używać jako normalny smsmartfon. Sprawdził się na nartach gdy koziołkowałam. Inny już by był do wyrzucenia.

• Anonymous
      Guest

Wszystko w porządku, wygląda fajnie, pewnie się sprawdza. Ale kto wyda 700 zł na smartfon „do zadań specjalnych”, którego będzie używał 2-3 razy w roku? Jestem zdania, że myPhone Iron jest lepszym rozwiązaniem, bo ma przyzwoitą specyfikację, a jest dwa razy tańszy.

• Anonymous
      Guest

spoko, wyglada niezle, jako wzmocniony telefon codzinny jest ok, ale faktycznie jakby mial mi sluzyc za drugie urzadzenie, tylko na wypady za miasto to wole o polowe tanszego iron

• Anonymous
      Guest

Telefon ladny i wytrzymaly, gps działa szybko, internet na wi-fi śmiga aż miło, fotki spoko bez szału ale żle nie jest,a jak się zabrudzi to pod kran;-)

• jurny
      Member
      Liczba postów: 1208

[quote]Telefon ladny i wytrzymaly, gps działa szybko, internet na wi-fi śmiga aż miło, fotki spoko bez szału ale żle nie jest,a jak się zabrudzi to pod kran;-) [/quote]
      cena w tym wyapdku jednak odgrywa znaczącą rolę.

• Anonymous
      Guest

[quote][quote]Telefon ladny i wytrzymaly, gps działa szybko, internet na wi-fi śmiga aż miło, fotki spoko bez szału ale żle nie jest,a jak się zabrudzi to pod kran;-) [/quote]
      cena w tym wyapdku jednak odgrywa znaczącą rolę. [/quote]
      cena niestety poraża, od iron rozni sie tylko bateria, i niemal dwukrotna cena

• Anonymous
      Guest

popatrzylem poropwnalem
      moc procesorow taka sama, norma IP taka sama, ram taki sam
      doodge ma nieco lepszy aparat i 4gb pamieci wbudowanej wiecej, i 1 cal wiekszy ekran
      ale zebym mial za to doplacac prawie 200% to lekka przesada, szczegolnie jak to jest drugie urzadzenia,

• Anonymous
      Guest

Mam ten telefon jestem z niego bardzo zadowolony powyższy artykuł w pełni streszcza opinie o tym smartfonie, to co najbardziej ujmuje mnie to że on jest solidnie wykonany ma dobre parametry i mocną baterie oraz szereg przydatnych funkcji a to wszystko za 700 zł.

• Anonymous
      Guest

Jest świetny nie tylko jako zamiennik dla turysty ale spoko sprzęt na codzień. A do tego ma już Androida 5.0

• Anonymous
      Guest

To ja mam chyba jakiś felerny model, bo raz zanurzyłem w wannie na 1 minutę i okazało się później że nabrał trochę wody, drugi raz wpadł mi do toalety i też się zamoczył. Owszem wystarczyło wysuszyć i działa.
      Ewentualnie lekko się rozszczelnił jak spadł mi na płytki. Ale ogólnie nie jest najlepiej zabezpieczony przed wodą.

• Anonymous
      Guest

Telefon typowy badziew norma IP67 . Umyłem pod kranem wytarłem odłożyłem i amba fatima po telefonie. Cały w środku zalany, na śmietnik. Typowy chinczyk. Szkoda kasy.

• Anonymous
      Guest

Mam taki problem, ze po zainstalowaniu ok 10 podstawowych aplikacji , przeniesieniu ich na sd i tak juz nie moge zainstalkowac nowych apek. Telefon pokazuje ok 1 gb na aplikacje – jak jest czysty – ale i tak wychodzi ze jest mniej. Czy mozna prosic co z tym fantem ? Gdzie te 8gb ?

• Anonymous
      Guest

Niestety szmelc – mam go od stycznia 2015. Po miesiącu nagle odmówił posłuszeństwa- nie dało się go włączyć. Po naprawie chodził kolejny rok, gdy w marcu 2016 sytuacja się powtórzyła.Po kolejnej naprawie pochodził….2 tygodnie i ponownie się zepsuł. Aktualnie jest trzeci i ostatni raz w serwisie bo mam już nowy telefon i zależy mi tylko na odzyskaniu kontaktów . Niestety nie mogę polecić.

• Anonymous
      Guest

ja dałem za niego 500zł,jestem zadowolony,jestem budowlańcem i cdodziennie po pracy pod kran i nic sie nie dziejec,chodzi fajnie i ekran nie peka w kieszeni jak to bywało w przypadku innych smartfonow,Jest git.

Viewing 18 reply threads
Reply To: Test DOOGEE TITANS2 DG700 – smartfon na każde warunki
Your information: