Start › Forum › Rozrywka › TV i muzyka › Telewizory LED/LCD VIERA na 2013 rok
-
AuthorPosts
-
-
Firma Panasonic przedstawiła nową ofertę telewizorów HD LED/LCD VIERA na 2013 rok, które odmieniają oblicze domowej rozrywki i wprowadzają w domu atmosferę prostoty i luksusu.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Telewizory LED/LCD VIERA na 2013 rok
-
Anonymous
Guest26 lutego 2013 at 22:58Liczba postów: 141102To, że telewizor posiada dodatkowe funkcje ponad te, do których został stworzony to niec złego. Najważniejsze, żeby dobrze się oglądało. Ja posiadam akurat Philpsa i zanim poznałem zalety dzisiejszej technologii to minęło trochę czasu. Mam model z amblilightem (poszerza obraz), z którego nie korzystałem od początku, ale ktoś z rodziny kiedyś ustawił na włączone i spodobało mi się. Potem odkryłem zalety SmartTV itd itd. Przecież obecnie telewizory są znacznie mniejsze niż kilkanaście lat temu, a jak oferują więcej funkcji to przecież lepiej
-
Anonymous
Guest27 lutego 2013 at 12:01Liczba postów: 141102Dlatego polecam każdemu z czystym sumieniem telewizory Philips. Nie mówię, że Sony to zły producent ale Philips za takie same pieniądze oferuje więcej i lepiej. Panele są świetnej jakości, obraz jest nieskazitelny i można go śmiało porównywać z ekranami bardzo wysokich modeli od innych brandów.
-
-
AuthorPosts