Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Telefunken Selfie TS2 – smartfon z wieloma wariantami kolorystycznymi za 229 zł

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Rodzina smartfonów marki TELEFUNKEN wzbogaciła się o nowy wariant dla młodzieży. Model Selfie zyskał nowe urządzenie o symbolu Selfie TS2 z procesorem 1,2 GHz oraz Android 4.4. Wymienny tył urządzenia zapewnia zmienną kolorystykę, dopasowującą się do gustu użytkownika.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Telefunken Selfie TS2 – smartfon z wieloma wariantami kolorystycznymi za 229 zł

• LesH
      Participant
      Liczba postów: 3914

W dobie obecnej produkcja i sprzedaż takich gniotów nawet jako 'extremally low-end’ powinna być hańbą. Co innego wyprzedaż jako staroci po 10 Euro dla dzieci, które z natury grodzem nie śmierdzą i wymagające nie są, ale nie wprowadzanie na rynek takiego – już od urodzenia na taśmie produkcyjnej – badziewia.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141117

Jeżeli za młodzież uznamy gang urzędujący w piaskownicy, to można to kupić.

• Anonymous
      Guest

512MB wewnętrznej pamięci? To w ogóle działa? Przecież na tym się nawet android nie zmieści… Coś się komuś chyba pomyliło.

• jurny
      Member
      Liczba postów: 1208

słabe centrum projektowe…

• Anonymous
      Guest

Jak dla mnie telefon jest spoko. Ma całkiem niezłe parametry i cenę. Z pewnością kupiłabym go córce idącej do szkoły by nie zamartwiać się co się z nią dzieje. Jeśli dla kogoś jest za słaby to Telefunken ma dużo innych smartphonów do wyboru.

• Anonymous
      Guest

Dla dzieci rzeczywiście telefon spoko ale dla dorosłych również 🙂 Ja od jakiegoś czasu myślę o zakupie tego telefonu do firmy:) Nie chcę wydawać za duzo kasy a ten smartphone wygląda nieźle i ma fajne parametry. Do dzwonienia i zrobienia zdjęć co jakiś czas wystarczy 🙂 Cena zdecydowanie przemawia na jego korzyść i wygląd też 🙂

Viewing 6 reply threads
Reply To: Telefunken Selfie TS2 – smartfon z wieloma wariantami kolorystycznymi za 229 zł
Your information: