Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Telefon dla seniora ZTE S302 w ofercie Orange

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 356

Do oferty abonamentowej i Orange mix trafia telefon przeznaczony dla osób starszych – ZTE S302. Niedługo powinien pojawić się też w ofercie Zetafon.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135613

Nie dla mnie taki fon, ale dla starszych osób, które są słabo ogarnięte w obsłudze telefonów, to może być dobre rozwiązanie.

• Anonymous
      Guest

Jednak to chińska konstrukcja, która w testach słabo wypada – trzeszczy i klawisze źle działają. prędzej bym wybrał Emporię, która jest lepiej wykonana. dostępna w Erze

• Anonymous
      Guest

Już bez przesady, masa sprzętu produkowana jest w Chinach, ja bym się tego nie czepiał. Chodzi w końcu o prosty, funkcjonalny telefon, a nie jakieś urządzenie hi-tech.

• Anonymous
      Guest

Wszystko fajnie, ale z moich "testów" na osobie 80+ wynika, że lepiej rozpoznawalne są klawisze czarne na białym – zwłaszcza po podświetleniu …

• Anonymous
      Guest

starszy ….to fajne …cifok i ciemniak – bez przesady – klawisze duże to fajna rzecz a moim zdaniem przycisk SOS jest super – czyli tak – ja jestem ZA 😉

Viewing 5 reply threads
Reply To: Telefon dla seniora ZTE S302 w ofercie Orange
Your information: