Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Taryfę TWÓJ PROFIL można już aktywować

Viewing 39 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Pomimo, że nowa taryfa „TWÓJ PROFIL”, w której minuta rozmowy do wszystkich sieci kosztuje 29 groszy, a minuta rozmowy w sieci Plus to 19 groszy, zostanie wprowadzona dopiero od 16 marca nasi Czytelnicy poinformowali nas, że można ją już aktywowć.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135812

Ja tego tak nie odczytuje. Widzę, że albo do Plusa albo (prawie) do wszystkich.

• Manoo
      Member
      Liczba postów: 8

Mnie się też zdaje, że troszkę mało u Was obiektywizmu. Poprzednio pisaliście, że plus przebił play co raczej jest łagodnie mówiąc wątpliwe.

• Anonymous
      Guest

Plusem jest to, ze wreszcie dziala roaming, gprs i videocall razem. Mnie, aktywujac aktywowala sie poczta glosowa i sms po polaczeniu- wczesniej to nie bylo aktywne. Takze sama obserwacja, ze mozna aktywowac jest malo warta, dla mnie wazniejsze jest to, ze nie trzeba bedzie kombinowac z kodami przed wyjazdem za granice. Sama taryfa jest dla mnie kiepska, a to co jest na ulotkach simplusa, to prawda napisana malym druczkiem na koncu ulotki- ze jednak nie tanio do wszystkich tylko do wybranych 😉

• Anonymous
      Guest

Ludzie, czego sie czepiacie – tak samo piszą o PLus jak i Play i reszcie – zobaczcie top newsy po prawej – co widac na pierwszym miejscu ?

• LesH
      Participant
      Liczba postów: 3876

Ludziki czepialskie, tak bolą tytuły newsów telixa? Na przesilenie przedwiosenne najlepsze owoce i warzywa, a a z treści i ofert jasno wynika, że w tym momencie:

– PLAY dał prepaida 'fresh’ nie do przebicia dla dzwoniących i smsujących do wszystkich;

– HEYAH prepaid najlepsza do dzwonienia do opów UE i mobilnego internetu z tej samej SIM-karty;

– TakTak DUO jedyny dla dwojga chcących mobilnie rozmawiać ze sobą zawsze gratis bez comiesięcznego haraczu za tą przyjemność (także np. dla obcokrajowców jadących do Polski na urlop itp.);

– SIMPLUS podobnie do DUO, wprawdzie z comiesięcznym 'haraczem’, ale za to można zmieniać docelowy darmowy numer.

I to jest recenzja porównawcza w pigułce. Takie są fakty. Jak w dawnym haśle przewodnim docelowego a niespełnionego komunizmu: każdemu w/g jego potrzeb. Jakieś pytania?…

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

Ja mam jedno: kiedy ludzie przestaną pisać komentarze typu "Plus najlepszy" [albo inny operator, którego używają…]

• sebi997
      Participant
      Liczba postów: 1273

NIGDY NIE PRZESTANA kazdy chwali swoje chocby bylo najgorsze na dzien dzisiejszy fakt jest jeden play najlepsza oferta do dzwonienia heyah do internetu i da sie to polaczyc korzystajac z playa na codzien i kupujac starter heyah do internetu wykorzystasz 30 pln i do kosza proste dzisiaj karta nie kosztuje nic a 30 pln na miesiac na internet mi wystarczy

• Anonymous
      Guest

To fakt Heyah jest the best pod wzgledem internetu i polaczen miedzynarodowych. Tutaj jak na razie nie ma i nie bedzie konkurenta a teraz jakos nie dawno zapowiadali mix-a moze byc ciekawy.

• Anonymous
      Guest

wiedziałam, że Plus odpowie na ofertę konkurencji 😀 ale mi to i tak się nie przyda bo jestem w abonamencie, ale jestem spokojna bo skorzystam z innej plusowej promocji 🙂 jak mi się teraz niedługo skończy umowa to przedłużę sobie i wezmę minutową 😀 a do tego nokię n95

• Anonymous
      Guest

na tym portalu jest news: fresh -najtańsza – jak sie okazyje nikt nie pieze że telix otrzymuje $ od playa. Gdy pisze Plus ma 29 groszy dla wszystkich i 19 groszy dka 14 mln użytkowników, czytamy telix.pl reklamujw plusa ciekawe, że przedtem nikt nie pisał, że reklamuje Plqyja? Zastanawiam się dkąd ta różnica? Czyżby Play jak pisze gazta zatrudniał swoich, aby agitowali za swoją siec?ią i ofrtą?

• Anonymous
      Guest

Pewnie masz rację, może są tu ludzie piszący na zamówienie playa. Uwazam jednak, że część osób zwróciła uwagę Andrzejowi na nieprecyzyjność przekazu informacji co mogło doprowadzić do złej interpretacji faktów. Po co? Mogę pisać tylko za siebie. Bo z tego portalu jako pierwszego w kolejności czerpię wiedzę na temat telekomunikacji i chcę mieć pewność, że jest ona pozbawiona nacisku kryptoreklamy. Po prostu chcę mieć zaufanie do właściciela i informacji które przekazuje. W tym przypadku szybszy i obiektywniejszy w przekazie był Telepolis i to spowodowało, że nie zostałem wprowadzony w błąd i zareagowałem prośbą o sprostowanie niedokładnej informacji. Niepotwierdzone insynuacje dot. $ mnie nie interesują i nie podpisuję się pod nimi.

• Anonymous
      Guest

ja jak czytam niektóre posty to tak samo myśle że piszą na zamówienie W3…

• Anonymous
      Guest

Plus rządzi tylko głupki tego nie wiedzą.

Orange dziady i złodzieje.

Era to samo.

Play tani ale infrastruktura do D…..

• Anonymous
      Guest

Abu abu – jak zawsze – abu "tanio" do Plusa abu tanio "wszystkich" (prócz Playa)

• Anonymous
      Guest

tanio do wszystkich (oprócz playa), czyli nie do wszystkich! smsy droższe, a mnie najbardziej w tym wszystkim drażni krótki okres ważności konta, tym play pobił wszystkich…

• Anonymous
      Guest

Aktywowałem tą taryfę. Za darmowy numer policzyło mi 10 zł. (i zapewne będzie liczyło co miesiąc… plus jednak tego taki, że nie trzeba doładowywać – jak się ma 4 numery i ten ostatni właśnie tylko po to, żeby dzwonić i SMSować z kimś za darmo to denerwujące są kumulujące się setki na koncie bo trzeba doładować, a i tak tego się nie wykorzystuje). Zobaczymy czy będzie 'premia za doładowanie’ i czy będą SMSy dorzucać. Dotychczasowe rzeczy automatycznie się pokasowały (SMSy do wszystkich za doładowania, itp.)

• Anonymous
      Guest

Wyraziłem tylko swoją krytyczną opinię tylko na sposób napisania tej wiadomości. Czy przy każdym w ten sposób napisanym newsie trzeba napisać krytyczny komentarz żeby być obiektywny? Zalety oferty zobaczę w każdej reklamie. Od was oczekuje informacji no których operator nie chce mówić i ukrywa je w regulaminach. A może się myle?

• Anonymous
      Guest

Aktywowałem ale ci co mają zakupione pakiety to niech poczekają ze zmianą póki ich nie wykorzystają bo im przepadną.

Zauważyłem także że Plus znacznie ulepszył system bilingowy dzięki temu duży plus 😉 dla nich z mojej strony.

• Anonymous
      Guest

Jest problem z aktywacją tych taryf kodem. Próbuje od 2 dni zmienić i przychodzi komunikat żebym spróbował za kilka minut i tak w kółko.

• Anonymous
      Guest

Witam taryfa już dziala ale nie można aktywować taniej do wszystkich taniej do plusa. Stawka za minute bez tych pakietów to 1zł za minute 🙂 więc zalecam ostrożnie , samo pzejście kasuje darmowy numer który mialem za doładowaanie 50zł Nadgorliwość gorsza od faszyzmu 😉

• Anonymous
      Guest

To jeszcze muszę napisać, że moim zdaniem, mało komu opłaca się zmiana taryfy z Simplusa na to coś. Jak ktoś jest pół roku, to ma przecież ceny 60gr/min. i 15gr/min. do wszystkich, a z pakietami do Plusa może zjechać do 5gr/min.! Do tego lepiej rozliczane pakiety internetowe. I jeszcze jedno- właśnie- ta niby najnowsza platforma "3-iej generacji" he he! Już tyle czytałem o problemach na niej na portalach, do tego znajomy też mi opowiadał, jak wiele na niej szwankuje. A pamiętając Wielką Awarię platformy Syf+a (nawaliła ta, niby druga, gdy z pierwszą było lepiej), to aż strach korzystać z tej ich niby najnowszej promocji. A wiem, co piszę, bo pamiętam co przechodziłem przez wiele miesięcy, a do tego kłamstwa, że wszystko z tą platformą jest już ok. Na długo zraziłem się do Polkomtela. Niestety widmo rebranding’u i ciągłe pogarszanie oferty przez DT w 2008r. spowodowały, że po części wróciłem do Pokomtela, mając co prawda dalej numer Eruni TT, bo oficjlanie, na szczęście nie ma jeszcze rebranding’u 🙂

• Anonymous
      Guest

bez sensu ta oferta teraz płace do wszystkich 60 groszy a w nowej ofercie 59 niby grosz taniej ale się nie bardzo kalkuluje bo do pleya już 72grosze i smsy o 3 grosze droższe są teraz płace 15 gr a w nowej taryfie bym zapłacił aż 18

• Anonymous
      Guest

rogomaniek, w TT teraz jest usługa gzg, czyli godzina rozmowy w sieci i na stacjonarne kosztuje 29gr. Co do oferty simplusa profil "taniej do wszystkich"- zrobili opcję podobną do fresha. Ale taka równa taryfa- tanio do wszystkich, nie jest opłacalna, jeśli za grosze można rozmawiać w swojej sieci, gdzie ma się najwięcej kontaktów. Nie zrezygnowałbym z rozmów za kilka grosze u siebie, żeby móc taniej dzwonić do innych sieci, do których dzwonię rzadziej.

• Anonymous
      Guest

Ludzie sluchajcie co mozna zrobic w tej taryfie Twoj profil. Jesli macie aktywowane darmowe minuty to fajnie bo wchodzac na ebok.pl i logujac sie tam podajac nr tel i 4 ostatnie cyfry kodu PUK mozecie za darmo kupic sobie pakiet damowe minuty do sieci plus 600 minut za damo nic nie kosztuje, zalogujcie sie i sami sprawdzcie mnie sie wlaczylo i spoko sie ciesze bo gadam za darmo a mam Twoj profil i dzwonie na plusa wiec pakiet taniej do plusa mi nie potrzebny 🙂

• Anonymous
      Guest

kupiłam sobie w sklepie karte z sim plusa z taryfa twoj profil. aktywowalam go i sciaglam sobie pakiet 600 SMS i nie moge wysylac wiadomosci do kolezanki ktora ma telefon z mixplusa z inna taryfa. Dlaczego nie moge wysylac doniej SMS-ów przeciez tez jest w plusie … do innych sieci moge normalnie wysylac wiadomosci i pobbiera mi pieniadze z konta a pakietu do plusa nie da sie uzywac. Bardzo prosze o pomoc

• Anonymous
      Guest

o co chodzi jeśli mam napisane ze aktywowano mi 600 sms-ów w Taryfie Twój Profil czyli normalnie a wysyłam esy i zabiera mi normalnie pieniądze…

• Anonymous
      Guest

witam bo mam Taki problem bo Mamtaryfe Twój profili jaki może być kod żebywysyłać darmowe sms do Simplusa??

• Anonymous
      Guest

witam. mam taryfe twoj profil. od 2 dni mam problemy ze sprawdzeniem pakietu sms i ilosci pieniedzy na koncie. mam tez problem.. mam wykupiony pakiet 600 sms a piszac do plusa i tak mi zabiera pieniadze z konta. nie tylko u mnie wystapil ten sam problem.

czekam na szybka odpowiedz.

• Anonymous
      Guest

też mam taryfę twój profil i chciałabym mieć do niego jakieś darmowe minuty może znacie jakiś kod proszę!!!! 🙂

• Anonymous
      Guest

mam pytanie. Jeśli wchodzę na strone ebok.pl i mam tak sie zalogować wpisując mój nr tel i mój kod dostępu. Ale jaki kod dostępu skoro ja go nie mam ?

• Anonymous
      Guest

jak aktywowac taryfe twoj profil-kod
      🙂 🙂 🙂

• Anonymous
      Guest

hey jesli chcecie wpiszcie *110# i pokaze wam sie numerki to tam jest 600 esek warto mi nie zrzera nic z konta ale 6zł kosztuje w tym jest 180 min. do plusa polecam … A MA KTOS TARYFE ,, TWOJ PROFIL” PILNE PODAJCIE KOD NA DARMOWE ROZMOWY TYLKO PLUS???

• Anonymous
      Guest

Hej mam pytanie. pakiet startowy mam z 36i6-chciała bym przejść na taryfę Twój Profil, da rade to zrobić??? Jeżeli tak to jakim kodem??? proszę o szybką odpowiedź

• Anonymous
      Guest

jaki jest kod na wyłączenie tej usługi prosze

• Anonymous
      Guest

*147*10 płotek Kod na przejście z taryfy Twój Profil na taryfę Nowy Simplus z tym ,że trzeba być w sieci dłużej niż pół roku Pozdrawiam serdecznie

• Anonymous
      Guest

biorąc pod uwagę, że mati zadał to pytanie w sierpniu, to pewnie już jest te pół roku w sieci :lol

• Anonymous
      Guest

zgadzam się Pablo a jaki jest kod na przejśćie z tej taryfy twój profil na simplusa

• Anonymous
      Guest

jaki jest kod na minuty???

• Anonymous
      Guest

mam pytanie jestem w taryfie pnk i skonczyly mi sie sms moge jakos wlaczyc znow .

Viewing 39 reply threads
Reply To: Taryfę TWÓJ PROFIL można już aktywować
Your information: