Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Taryfę TWÓJ PROFIL można już aktywować
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest14 marca 2009 at 12:50Liczba postów: 135812Plusem jest to, ze wreszcie dziala roaming, gprs i videocall razem. Mnie, aktywujac aktywowala sie poczta glosowa i sms po polaczeniu- wczesniej to nie bylo aktywne. Takze sama obserwacja, ze mozna aktywowac jest malo warta, dla mnie wazniejsze jest to, ze nie trzeba bedzie kombinowac z kodami przed wyjazdem za granice. Sama taryfa jest dla mnie kiepska, a to co jest na ulotkach simplusa, to prawda napisana malym druczkiem na koncu ulotki- ze jednak nie tanio do wszystkich tylko do wybranych 😉
-
Ludziki czepialskie, tak bolą tytuły newsów telixa? Na przesilenie przedwiosenne najlepsze owoce i warzywa, a a z treści i ofert jasno wynika, że w tym momencie:
– PLAY dał prepaida 'fresh’ nie do przebicia dla dzwoniących i smsujących do wszystkich;
– HEYAH prepaid najlepsza do dzwonienia do opów UE i mobilnego internetu z tej samej SIM-karty;
– TakTak DUO jedyny dla dwojga chcących mobilnie rozmawiać ze sobą zawsze gratis bez comiesięcznego haraczu za tą przyjemność (także np. dla obcokrajowców jadących do Polski na urlop itp.);
– SIMPLUS podobnie do DUO, wprawdzie z comiesięcznym 'haraczem’, ale za to można zmieniać docelowy darmowy numer.
I to jest recenzja porównawcza w pigułce. Takie są fakty. Jak w dawnym haśle przewodnim docelowego a niespełnionego komunizmu: każdemu w/g jego potrzeb. Jakieś pytania?…
-
NIGDY NIE PRZESTANA kazdy chwali swoje chocby bylo najgorsze na dzien dzisiejszy fakt jest jeden play najlepsza oferta do dzwonienia heyah do internetu i da sie to polaczyc korzystajac z playa na codzien i kupujac starter heyah do internetu wykorzystasz 30 pln i do kosza proste dzisiaj karta nie kosztuje nic a 30 pln na miesiac na internet mi wystarczy
-
Anonymous
Guest14 marca 2009 at 19:58Liczba postów: 135812 -
Anonymous
Guest14 marca 2009 at 20:18Liczba postów: 135812na tym portalu jest news: fresh -najtańsza – jak sie okazyje nikt nie pieze że telix otrzymuje $ od playa. Gdy pisze Plus ma 29 groszy dla wszystkich i 19 groszy dka 14 mln użytkowników, czytamy telix.pl reklamujw plusa ciekawe, że przedtem nikt nie pisał, że reklamuje Plqyja? Zastanawiam się dkąd ta różnica? Czyżby Play jak pisze gazta zatrudniał swoich, aby agitowali za swoją siec?ią i ofrtą?
-
Anonymous
Guest14 marca 2009 at 21:10Liczba postów: 135812Pewnie masz rację, może są tu ludzie piszący na zamówienie playa. Uwazam jednak, że część osób zwróciła uwagę Andrzejowi na nieprecyzyjność przekazu informacji co mogło doprowadzić do złej interpretacji faktów. Po co? Mogę pisać tylko za siebie. Bo z tego portalu jako pierwszego w kolejności czerpię wiedzę na temat telekomunikacji i chcę mieć pewność, że jest ona pozbawiona nacisku kryptoreklamy. Po prostu chcę mieć zaufanie do właściciela i informacji które przekazuje. W tym przypadku szybszy i obiektywniejszy w przekazie był Telepolis i to spowodowało, że nie zostałem wprowadzony w błąd i zareagowałem prośbą o sprostowanie niedokładnej informacji. Niepotwierdzone insynuacje dot. $ mnie nie interesują i nie podpisuję się pod nimi.
-
Anonymous
Guest15 marca 2009 at 15:21Liczba postów: 135812Aktywowałem tą taryfę. Za darmowy numer policzyło mi 10 zł. (i zapewne będzie liczyło co miesiąc… plus jednak tego taki, że nie trzeba doładowywać – jak się ma 4 numery i ten ostatni właśnie tylko po to, żeby dzwonić i SMSować z kimś za darmo to denerwujące są kumulujące się setki na koncie bo trzeba doładować, a i tak tego się nie wykorzystuje). Zobaczymy czy będzie 'premia za doładowanie’ i czy będą SMSy dorzucać. Dotychczasowe rzeczy automatycznie się pokasowały (SMSy do wszystkich za doładowania, itp.)
-
Anonymous
Guest15 marca 2009 at 16:36Liczba postów: 135812Wyraziłem tylko swoją krytyczną opinię tylko na sposób napisania tej wiadomości. Czy przy każdym w ten sposób napisanym newsie trzeba napisać krytyczny komentarz żeby być obiektywny? Zalety oferty zobaczę w każdej reklamie. Od was oczekuje informacji no których operator nie chce mówić i ukrywa je w regulaminach. A może się myle?
-
Anonymous
Guest15 marca 2009 at 22:00Liczba postów: 135812 -
Anonymous
Guest16 marca 2009 at 08:55Liczba postów: 135812 -
Anonymous
Guest16 marca 2009 at 12:44Liczba postów: 135812To jeszcze muszę napisać, że moim zdaniem, mało komu opłaca się zmiana taryfy z Simplusa na to coś. Jak ktoś jest pół roku, to ma przecież ceny 60gr/min. i 15gr/min. do wszystkich, a z pakietami do Plusa może zjechać do 5gr/min.! Do tego lepiej rozliczane pakiety internetowe. I jeszcze jedno- właśnie- ta niby najnowsza platforma "3-iej generacji" he he! Już tyle czytałem o problemach na niej na portalach, do tego znajomy też mi opowiadał, jak wiele na niej szwankuje. A pamiętając Wielką Awarię platformy Syf+a (nawaliła ta, niby druga, gdy z pierwszą było lepiej), to aż strach korzystać z tej ich niby najnowszej promocji. A wiem, co piszę, bo pamiętam co przechodziłem przez wiele miesięcy, a do tego kłamstwa, że wszystko z tą platformą jest już ok. Na długo zraziłem się do Polkomtela. Niestety widmo rebranding’u i ciągłe pogarszanie oferty przez DT w 2008r. spowodowały, że po części wróciłem do Pokomtela, mając co prawda dalej numer Eruni TT, bo oficjlanie, na szczęście nie ma jeszcze rebranding’u 🙂
-
Anonymous
Guest16 marca 2009 at 21:25Liczba postów: 135812 -
Anonymous
Guest29 marca 2009 at 15:57Liczba postów: 135812rogomaniek, w TT teraz jest usługa gzg, czyli godzina rozmowy w sieci i na stacjonarne kosztuje 29gr. Co do oferty simplusa profil "taniej do wszystkich"- zrobili opcję podobną do fresha. Ale taka równa taryfa- tanio do wszystkich, nie jest opłacalna, jeśli za grosze można rozmawiać w swojej sieci, gdzie ma się najwięcej kontaktów. Nie zrezygnowałbym z rozmów za kilka grosze u siebie, żeby móc taniej dzwonić do innych sieci, do których dzwonię rzadziej.
-
Anonymous
Guest4 lipca 2009 at 21:06Liczba postów: 135812Ludzie sluchajcie co mozna zrobic w tej taryfie Twoj profil. Jesli macie aktywowane darmowe minuty to fajnie bo wchodzac na ebok.pl i logujac sie tam podajac nr tel i 4 ostatnie cyfry kodu PUK mozecie za darmo kupic sobie pakiet damowe minuty do sieci plus 600 minut za damo nic nie kosztuje, zalogujcie sie i sami sprawdzcie mnie sie wlaczylo i spoko sie ciesze bo gadam za darmo a mam Twoj profil i dzwonie na plusa wiec pakiet taniej do plusa mi nie potrzebny 🙂
-
Anonymous
Guest11 września 2009 at 11:23Liczba postów: 135812kupiłam sobie w sklepie karte z sim plusa z taryfa twoj profil. aktywowalam go i sciaglam sobie pakiet 600 SMS i nie moge wysylac wiadomosci do kolezanki ktora ma telefon z mixplusa z inna taryfa. Dlaczego nie moge wysylac doniej SMS-ów przeciez tez jest w plusie … do innych sieci moge normalnie wysylac wiadomosci i pobbiera mi pieniadze z konta a pakietu do plusa nie da sie uzywac. Bardzo prosze o pomoc
-
Anonymous
Guest8 maja 2010 at 20:46Liczba postów: 135812 -
Anonymous
Guest5 kwietnia 2011 at 20:58Liczba postów: 135812
-
-
AuthorPosts