Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Tańsze rozmowy do USA, Kanady i Australii w sieci Heyah

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

W kwietniu br. Heyah rozszerzy swoją ofertę najtańszych międzynarodowych połączeń głosowych z komórki o kolejne kraje, tym razem za oceanem.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137173

Heyah w dalszym ciągu najlepsza jeśli chodzi o połączenia międzynarodowe i sięgają po kraje, w których rzeczywiście mieszka wielu Polaków. Tanio do UE + do wskazanych krajów powoduje, że Heyah jest bezkonkurencyjna w tym zakresie.

• Anonymous
      Guest

To prawda, na tym polu praktycznie nikt z nią nawet nie próbuje rywalizować. A widziałem ulotki Heyah i po angielsku i po wietnamsku i ukraińsku – ciekawą niszę zanleźli

• Anonymous
      Guest

Heyah po raz kolejny pokazała klasę. Kiedy inne oferty prepaid będą choć tak atrakcyjne w zakresie połączeń międzynarodowych, jak właśnie łapa?

• Anonymous
      Guest

Niższa nie niższa. Ale jednak Heyah adresuje do tych których jest najwięcej u nas. Wietnamczyków oraz osób z wschodniej granicy jest bardzo dużo. Do tego teraz doszło Ameryka gdzie mamy naprawdę duże polonie!

• Boca
      Member
      Liczba postów: 34

Teraz oferta międzynarodowa jest bez zarzutów, mamy i UE i Amerykę, podwójne doładowanie i można rozmawiać z rodziną zza oceanu bez końca.

• Anonymous
      Guest

Heyah w tym segmencie rządzi, nie ma co. Naprawdę mając Heyah można dzwonić tam gdzie mamy najwięcej rodaków w tej chwili. I to ceny Heyah są znacznie niższe niż innych operatorów.

• Boca
      Member
      Liczba postów: 34

W zasadzie tylko Heyah ma tak tanie połączenia międzynarodowe, a co najważniejsze, do oferty dołączane są kolejne pastwa- została jeszcze tylko Afryka;)

• Anonymous
      Guest

I jeszcze ameryka południowa 😉 Co dziwne na polskim rynku- Heyah ciągle rozwija swoje oferty, choć nie ma w tym segmencie konkurencji, czyli dodatkowych bodźców.

• Anonymous
      Guest

Noooo, to się dziadkowie w Kanadzie ucieszą, że w końcu do nich dzwonić będę 🙂

• EgeSzmege
      Member
      Liczba postów: 76

Pierwsza konkretna oferta dla rodziny emigrantów 😉

Boca, nie śmiej się z tej Afryki 😀 ja tam mam znajomych! na badania wyjechali. Co jak co, to ze strony Heyah mogę najprędzej spodziewać się tego, ze sobie do nich będę mogła wydzwaniać 🙂

Dobre posunięcie

Viewing 10 reply threads
Reply To: Tańsze rozmowy do USA, Kanady i Australii w sieci Heyah
Your information: