Start Forum Sprzęt Nokia Tani telefon biznesowy Nokia E63 (aktualizacja)

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Firma Nokia przedstawiła dziś najnowszy model z oferty Eseries – Nokia E63. Podobnie jak Nokia E71 — cenione, sztandarowe urządzenie firmy do przesyłania wiadomości — E63 udostępnia konstrukcję z pełną klawiaturą QWERTY szerszemu gronu użytkowników, w atrakcyjnej cenie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135711

takie telefony to najbardziej oplaca sie kupowac na ebay, w poslce to sa za wysokie pieniadze jeszcze. a szkoda.

• Anonymous
      Guest

Zal to ma byc telefon moja pra pra pra pra pra babcia miala leprze telefony i w dodatku z antenkom.

• Anonymous
      Guest

[do lama] Ty się baranie pisać naucz najpierw, później

telefonami się będziesz bawił…

• Anonymous
      Guest

w sumie nie mam tego telefonu ale biorąc pod uwage fakt ze zyjemy w XXI wieku to chyba telefon bez aparatu to nie jest nie wiadomo co!!! moze jest i dobry ale sam internet w telefonie to nie wszystko bo rownie dobrze mozna kupic za te pieniadze tel co ma i aparat i internet!!! ale kazdemu co innego sie podoba – mnie osobiscie z wygladu on sie podoba ale nie wiem zy bym sie na niego zdecydowala!! pozdrawiam posiadaczy tych telefonow:)))

• Anonymous
      Guest

jak bede chcial robic zdjecia to sobie kuipie dobry aparat!!!!!

• Anonymous
      Guest

A ja mam wersje w kolorze czarnym, prezentuje sie duzo bardziej elegancko niz niebieski i czerwony.

• Anonymous
      Guest

Ten telefon jest bardzo gustowny, Jak dla mnie.
      Na święta mam zamiar sobie go kupić jednak zastanawiam się nad nokia E71.
      To prawda że w E63 jest gorszy aparat od E71 ale telefon jest nie po ot żeby robic zdjęcia tylko do pisania ze sobą dzwonienia itp.
      Te wszystkie inne bajery jak mp3 lub aparat sa dodatkową atrakcją.
      Ten telefon spełnia te warunki i mam zamiar go kupić. 😎

• Anonymous
      Guest

ten telefonik jest śliczny . gustowny i nowoczesny . zamierzam go sobie kupić za tydzień . bardzo mi się podoba , zwłaszcza ten czerwony . jest naprawdę cudowny .
      pozdrawiam :)) 😎 😀 😉

Viewing 8 reply threads
Reply To: Tani telefon biznesowy Nokia E63 (aktualizacja)
Your information: