Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi T-mobile z nową ofertą dla Heyah SmartfoNowa Heyah – na żywo

Viewing 19 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

T-Mobile Polska w dniu 14 kwietnia br. ok. godziny 12:30 organizuje konferencję poświęconą kampanii reklamowej nowej oferty – Heyah SmartfoNowa Heyah – odpowiedź alternatywna na Nju.mobile.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: T-mobile z nową ofertą dla Heyah SmartfoNowa Heyah – na żywo

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141148

Czy zdjęcia mogłyby się powiększać. Nic nie widać 🙁

• Anonymous
      Guest

może trochę większe te zdjęcia byście wrzucali ?

• Anonymous
      Guest

wrzućcie od razu ppt 😛

• Anonymous
      Guest

Oferta super. Tylko jedno pytanie: co ze stacjonarnymi?

• Anonymous
      Guest

Co to za bełkot ?

• Anonymous
      Guest

Kto wyliczył te 51 zł?

• Anonymous
      Guest

Jeśli na konkurencyjnym portalu podali prawdziwe ceny, to oferta droższa niż w njumobile

• Anonymous
      Guest

„Pelne utrzymanie miesięczne 51 zł – na to się składa najwyższy pakiet + pakiety.”
      WTF???

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 3021

Z czym do ludu? No-Limit SMS/MIN + 2GB zaczyna się od 29zł(Virgin)/ 10GB to 49zł, w NJU za no-limit min/sms/mms + net to 39zł, w Heyah lekko licząc ponad pięć dyszek :/

• Anonymous
      Guest

Likwidacja czesci salonow, przekazanie czesci pracownikow do firmy zewnetrznej (chyba indyjskie), jednym slowem ciecie kosztow. Oferta droga nie rewolucyjna, raczej na wyciagniecie kasy od nie swiadomej gawiedzi, całe T-…..

• Kan
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Przepraszam za jakość, ale takie są warunki. Postaram się jak najszybciej poprawić tę informacje.

• Anonymous
      Guest

Oferta wyraźnie skierowana do mających problemy z liczeniem do 100

• Anonymous
      Guest

Oczekiwałem czegoś ciekawego. Ale chyba fakt, że nadal sprawdzenie stanu konta kosztuje dyskwalifikuje tą ofertę, Sama w sobie też bez polotu totalnie.

• Anonymous
      Guest

Oferta całkiem w porządku. Nie wiem co was tak boli w tym sprawdzaniu konta – ja sprawdzam w necie albo przez apkę:D
      No i zasięg – pod tym względem wszystkie virginy nie mają startu do heyah.

• Anonymous
      Guest

Nie jest zła, zawsze jakieś odświeżenie ofert się przyda.

• Anonymous
      Guest

więcej i więcej.. Fajnie, że coś nowego w Heyah. Włąśnie wybierałem taryfe dla dziewczyny żebyśmy mogli ze sobą jak nataniej rozmawiać. Chyba poczekamy na te nowe oferty p.s. kocham Cie Madzia

• Anonymous
      Guest

biorę w ciemno, czuje ze sie oplaca, nowosci sa zawsze super

• Anonymous
      Guest

SUPER. nie moge sie doczekac az to wejdzie na rynek! Od zawsze wierzylem w t -mobile! 🙂

• Anonymous
      Guest

Jestem z t mobile od lat. wiernie im kibicuje i powiem szczerze ze coraz bardziej podobaja mi sie ich oferty. Fajnie, ze starają sie je dopasować do obecnych oczekiwan klientow 🙂 Na pewnoe nie zrezygnuje z tej sieci

Viewing 19 reply threads
Reply To: T-mobile z nową ofertą dla Heyah SmartfoNowa Heyah – na żywo
Your information: