Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi T-Mobile – rusza specjalna oferta świąteczna i prezenty (wideo)

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

T-Mobile przedstawia kolejne hity – tym razem dla klientów indywidualnych – w postaci specjalnej oferty świątecznej. W jej ramach każdy będzie mógł wybrać idealny prezent na Święta dla siebie i swoich bliskich. Na stałych klientów operatora czekają także dodatkowe bonusy. Nowa świąteczna oferta pojawi się w salonach T-Mobile w całym kraju już dzisiaj.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: T-Mobile – rusza specjalna oferta świąteczna i prezenty (wideo)

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141091

A ciężarówka jakaś taka amerykańska.

• Anonymous
      Guest

Amerykańskie ciężarówki są fajne 🙂 O niebo lepiej wyglądają niż te nasze europejskie 🙂 Ale trzeba im przyznać, wyprzedzili CokaCole 😉

• Anonymous
      Guest

Nie wiem, czy to ta sama promocja, ale dzisiaj kupiłem w żabie doładowanie i otrzymałem 20% na koncie więcej. Sprzedawca nic nie wiedział, więc myślę, że T-Mobile coś wymyślił.

• Anonymous
      Guest

Ciężarówka pełna telefonów, idą święta oj idą:)

• Anonymous
      Guest

To moja ulubiona ciężarówka, a oni pewnie szykują niezłe promocje skoro stratuja juz teraz

• Anonymous
      Guest

Podoba mi się pomysł żeby wykorzystać taki świąteczny motyw, ma to więcej klasy niż pracownicy w świątecznych czapkach ;p

Viewing 6 reply threads
Reply To: T-Mobile – rusza specjalna oferta świąteczna i prezenty (wideo)
Your information: