Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi T-Mobile na kartę – zmiana opłat za połączenie z konsultantem

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Od dnia 25 grudnia 2014r. T-Mobile Polska w systemie na Kartę nalicza opłaty za połączenie z konsultantem, jak za połączenie do abonenta sieci Operatora.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: T-Mobile na kartę – zmiana opłat za połączenie z konsultantem

• LesH
      Participant
      Liczba postów: 3914

A jak z rozliczaniem klientów abo/postpaid za takie połączenia? Analogicznie? Mający no-limit do T-M będą dzwonić gratis?

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141086

niech zlikwidują opłatę za rok ważności konta

• Anonymous
      Guest

Pozytywna zmiana, dobry wizerunek. Oby pazerność T-mobile którą chwale za jakość nie odbiła sie jakimś opłatami w innym miejscu. A może jednak pozytywne zmiany nas czekają teraz i w przyszlosci?

• Anonymous
      Guest

Te oplaty za Bok byly zawsZe bez sensu. Wystarczylo zadzwonic z innej sieci i juz oplata byla nizsza, proporcjonalna do czasu

• Anonymous
      Guest

A ja przeniosłem się z kartą pre-paid do konkurencji, najbardiej zirytował mnie fakt że proste sprawdzenie stanu i ważności konta kodem USSD czyli *101# za każdym razem skutkuje pobraniem z karty opłaty w wysokości 3 groszy. Mniejsza o kwotę ale sam mechanizm USSD jest rozwiązaniem zupełnie bezpłatnym i żaden z operatorów nie ponosi z tego tytułu żadnych kosztów, (wiem bo jakiś czas temu sam tym sam się zajmowałem). Jakoś żaden inny operator w Polsce nie pobiera opłat za kody USSD a t-mobile jest na tyle pazerna, że nawet tu próbuję uszczknąć kawałek tortu. Ale ode mnie już nie dostaną ani grosza, pewnie wydam więcej u konkurencji na jej usługi podstawowe niż wydałbym na te kody USSD w t-mobile przez cały rok, ale tu właśnie chodzi o podejście do klienta i czerpanie zysku za wszelką cenę, jak widać można na tym jednak tylko stracić, bo wkrótce przeniosę żonę i dzieci również z pre-paid w t-mobile gdzie indziej, mimo że wszyscy byliśmy jej klientami od ponad 12 lat.

• Anonymous
      Guest

T-Mobile pl.siec najwiekszych złodzieji

• Anonymous
      Guest

Czy wszyscy mają jakąś cholerną paranoję na punkcie sprawdzania stanu konta? Kiedy T-M wprowadzał te 3 grosze to jednocześnie powiedział że można za darmo nadal sprawdzać poprzez aplikacje na androida i inne systemy. Czyli wniosek taki – chcą klientów ze smartfonami którzy wiecej wydają, a nie dziadów co im szkoda 3 groszy. Tak poza tym to uważam ofertę na przykład darmowych smsów do wszystkich sieci za mega wypasioną, bo żadna sieć jej nie ma, nawet play.

Viewing 7 reply threads
Reply To: T-Mobile na kartę – zmiana opłat za połączenie z konsultantem
Your information: